Ailemizin 3. aracı olan (diğer ikisinide sıfır almıştık 92 şahin ve 2000 brava) evo dynamic mjet 95 aracım ile dün yani 09 Ağustosta Bartın Güzelcehisar köyüne gittim. Giderken çok sıkıntı yok bilenler gidişin çok zorlayıcı olmayan tırmanış ama çok sıkıntılı iniş virajlarından oluştuğunu bilir. Dönüşe geçtiğimiz sırada dik rampanın tatilci araçlar ile sağlı sollu kapandığını ortadaki 1 araçlık yerdende hem inen hemde benim gibi çıkanların olduğunu gördüm. Biraz beklesem açılır ümidide yoktu herkes ben gibi bayramın 2.günü denizi çok özlemiş.
Velhasılı kelam 300 bilemediniz 400 metre aracım 1 viteste dur kalk dur kalk şeklinde zorlandı.Araçta ben eşim ve 3 yaşındaki oğlum vardı ama yükümüz yoktu bağajda. Aracım bu arada Dualogic. Camlar kapalı klima açık olduğundan aracımın altından gelen dumanı ve kokuyu biraz geç farkettim. Şimdiye kadar hiç bu kadar dik bir bayırda dur-kalk zorlamamıştım aracımıama dur kalk sayısıda 5 i geçmemiştir. Aracım 15.000 kilometreye yaklaştı. Çıkan dumandan çok korktum acaba araca zarar vermişmiyimdir diye. Daha sonra yolda çok zorlamadan evime kadar geldim. Fakat bu konu hala kafamda soru işareti.

Şimdi siz dostlarımdan yardım istemekteyim. Zorlanmadan ortalama bir sürücü tarafından önem verilerek kullanılan bir dualogiç sanzıman ortalama baskı balata sorunu yaşamadan kaç kmler yapabilir. ve ben bu olay sebebiyle aracıma bir zarar vermiş olabilirmiyim. Daha önceki brava aracımda çeşitli zamanlarda bariz bir koku vermişti ama hiç duman görmemiştim aracımda.
Vereceğiniz cevaplar benim için önemlidir.
Saygılarımla