Problem Nickli Üyeden Alıntı
Konu biraz eski kaldı ama bilgi olması açısından yazmayı uygun görüyorum, başka bir marka kullanan arkadaşım (Japon Markalardan) 1500 liraya baskı balata değiştirince fiyat beni korkuttu , muhtemelen yakın olan değişim vakti geldiği için fiyat alayım dedim, burada da paylaşayım, öncelikle ucuz olacağını düşünerek özel servisten debriyaj seti fiyatı aldım, hesap kitap yaptıktan sonra 750 civarı olur dedi, diğer fiyata göre epey ucuz geldi sonuçta yarı yarıya, " dur bir de yetkili servis fiyatı alayım" dedim, malum bu tip parçaların değişimi için kod - şifre yazılım meselesi de var, Yetkili servis (Yakup Oto) bana 630Lira fiyat verdi, yani özel servisten daha ucuz , bunun 350-400 arası parça fiyatı, kalanı işçilik olarak söylendi , yetkili servisin özelden daha iyi fiyat vermesi ilginç geldi, zaten bu durumla bir kaç defa daha karşılaştım, artık tamamen yetkili servis tercih ediyorum artık, en azından belirli bir standartın altına inmedikleri gibi yaptıkları işlemin sorumluluğunu da taşıyorlar.
Yer imleri