Hocam orijinal ebat dışında çok sıkıntı yaşanıyor 205 tabana en azından 16 jant lazım. Eğer paranız varsa 195/55/16'ya geçin. Yaklaşık 1500 tl maliyeti olacaktır. Belirli dengeler sağlanmadıkça hazır durumdan iyileşme sağlamak çok zor.
Hocam orijinal ebat dışında çok sıkıntı yaşanıyor 205 tabana en azından 16 jant lazım. Eğer paranız varsa 195/55/16'ya geçin. Yaklaşık 1500 tl maliyeti olacaktır. Belirli dengeler sağlanmadıkça hazır durumdan iyileşme sağlamak çok zor.
biz gp'yi çok sevdik
teşekkür ederim kardeşim verdiğin bilgi için. inanırmısın ikinci defa 15' jant alışım. demir jantları çelik jantla değişmiştim lastiklerle birlikte. 10000 km oldu lastikleri ön arka yapayım dedim garajımda bi tanesinin bijonunu açarken bijon yeri çatladı takımını bulamadım tamirinede güvenemedim komple tekrar jant aldım ve bir daha asla jant demeye eve yüzüm yok senin anlıycağın kardeşimo yüzden lastiklerin eskimesini bekliyorum o şekilde bi değişiklik yapsam diye düşündüm. gönül isterdiki 17' orjinal ebatlarını almak ama olmaz artık bu saatten sonra olmaz hem olsa bile burda yollar aşırı bozuk doğalgaz asfalt altyapı çalışmaları var.
ha birde amacım spor bi görünüş değil tamamen yol tutuşu iyileştirmek arabaya zarar vermeden.
Konu StrawBeeRy tarafından (16/07/2013 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarınız birleştirilmiştir..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri