11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: 185 65 15 taban genişletme.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #2
    Mert Kib
    Merruse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06/04/2013
    Mesajlar
    142
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 32

    Standart

    Ben 195.60.15 ile de kullandım 185.65.15 ile de.. 195 daha iyi yol tutuyor diyebilirim ancak 185 ile de hiçbir tehlike atlatmadım. Yani bu yorumum tamamen subjektif. Amortisörleriniz sağlıklıysa, lastiklerinizin ömrü bitmediyse ve hava basınçları normalse aradaki fark sıradan bir kullanıcı için farkedilemeyecek kadar az. Yok ben viraj alırken sol ayak freni yaparım, hatta kafam atarsa elfrenini hafif çeker bırakı yarım debriyajla hem kafayı hemde arkayı kaydırırım driftçilik oynamayı severim falan diyorsanız o zaman sadece lastiği değil jantlarınızı da değiştirin. Aksi halde gereksiz.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. orjinal krom taban farlarım takaslı gp fun siyah taban farla
    tifanny tarafından Satılık Parça forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 25/06/2013, 01:36
  2. Fiorino Taban malzemesi???
    Ziyaretçi049 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 01/11/2012, 15:30
  3. Kış şartlarında 185 taban mı 215 taban mı?
    axi tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 28/01/2010, 18:32
  4. Geniş taban lasik
    blue tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 22/06/2009, 11:05

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com