Konu Linos tarafından (04/09/2007 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Verilen cevaplar iyi guzel gayet normalde bu trafige alismaya calisan arkadasimiz bir bayan! bence bir bayan icin hic normal cevaplar degil, ozellikle yalnız alismasi gibi! sizin kiz arkadasiniz kardesiniz veya esiniz olsa ne yapardınız?? istanbul trafiginde malesef oyle kotu niyetli insanlar varki arkadaslar bir kız gorduklerinde bir profesyoneli dahi hataya itecek hareketler yapabiliyorlar, ben basa cikamadim arkadas ve akrabalarima zorunlu olmadikca cikmamalarini oneriyorum artik (yakın bi arkadasimin ablasini kaybettikten sonra)
benim tavsiyem yanınızda arkadaslariniz varken tamamen isi pisirin daha sonralarida cok gerekmedikce yalniz cikmayin trafige. Bayan oldugunuz icin size yetisip yanınızda sabit gidenler olacak, onune gecmeniz gereken bir arac hizini artiracak onune gecirmemek isteyecek, yol alma anlarinda uzerinize arac hizla surulerek yol kapılmaya calisilacak, cok gereksiz yerde cok centilmen kisiler cikacak yol verecek, bunlar malesef olacak arkadasim. Trafikde sende varsan bu tip insanlara karsi kendini hazirla, kendine degil onundekine ve hatta onundekinin onundekilere dahi dikkat edeceksin kaza yapmak istemiyorsan. İçini karartmak gibi oldu ama ozur dilerim gercekten bu konuda cok hassasim. Butun bunlara ragmen iyice ogrenmeni ve zevkle kullanmani dilerim, hayırlı olsun.
öncelikle başın sağ olsun... çok üzüldüm kaybınıza... maalesef yaşanıyor tüm bu dedikleriniz...
ama biraz kişisel tercih bence... ben de bi bayanım, ehliyetimmi 10 yıl önce almış olsam da, bu geçen süre zarfında hiç araba kullanmamıştım... gp'yi teslim almaya yakın 3-5 ders aldım bi hocadan, sonra da gp'm geldi, onu kullanmaya başladım...
gp'mi kullanırken tercihim yalnız olmaktı, hocayı da istemedim ve kendimi çok daha rahat hissettiğim için yalnız öğrendim... ilk iki şehirlerarası yolculuğuma da yalnız gitmeyi tercih ettim mesela...
bence tercih kişiye bırakılmalı... çünkü kişi kendini daha iyi tanır, neye ihtiyacı var/yok daha iyi bilir...
ama şu da bi gerçek ki yalnız kullanmayı öğrenenler çok daha kısa sürede trafiğe alışıyo, kendi işini kendisi yapmaya başlıyo...
(şahsen ben, bi yere gidicek olsam, yanıma sürekli bi arkadaş aramakla uğraşamam...çok zahmetli bi iş... trafiğe alışmak daha kolay doğrusu)
-görece bazı tuhaflıklar içermeyen mükemmel güzellik yoktur
-istisnalardan öğrenilecek çok şey vardır
-insanların birbirini tanımaları için en iyi zaman, ayrılmalarına yakın zamandır. dostoyevski
-şeytanda da bi bacak var ki... tam kırılmalık.candan
Tesekkur ederim. Goruslerinize gelince haklisiniz aslinda bende bu sekilde ogrendim ve hatta dogru duzgun bilmezken tek basima sehirlerarasi yolculuklara cikarak(Bahcesehirden sehrin icine ilerlemek sehrin disina dogru ilerlemekden cok daha zor) isi iyice oturttum ancak tempesty arkadasimizinda dedigi gibi kendine guven cok onemli, buradaki soz konusu Gül arkadasimizin biraz trafik korkusu oldugunu ve kendisinin bir bayan oldugunu gorunce, su siralar bayanlara karsi yapılanlar vs yasadiklarim bu cevapdan ileri getiremezdi tepkimi..
Saygılarımla..
Konu ugurozer tarafından (06/09/2007 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri