Düşündüm fakat açık hava filtreside sıkıntılı diye duydum Oğuzhan abi. Aracın hararetini yükseltir güç kaybı yaşatır vs. gibi o yüzden blow off demiştim iyice kafam karıştır![]()
Düşündüm fakat açık hava filtreside sıkıntılı diye duydum Oğuzhan abi. Aracın hararetini yükseltir güç kaybı yaşatır vs. gibi o yüzden blow off demiştim iyice kafam karıştır![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
hareret derken ? onu kim söylemişse başka bişey için söylemiştir ,yanlış anlamışsınızdır.. hareret yaptırtmaz normal hava filtresinin aynısıdır değişen hiçbişey yoktur biri düzdür ve kutunun içine konur öbürü eğridir kutunun içine konmazhararetlik bi olayı yoktur.. ama performans alıyorum diyende bence yalan söylüyordur hava filtresinden aldığın 3-5 beygirin sana gelişi 0.75 beygir = 0.75 beygiri insan vücudu bukadar düşük bi oranı fark edemez..
Abicim blow off çok zahmetli ve gereksiz bir iş.. Hiç böyle birşeye gerek yok.. Orkun bey de söylemiş bazı sorunların yaşandığını. Şayet ufaktan ses duymak istiyorsan alacaksın bir açık hava filtresi(kaliteli olmak şartıyla) Gönül rahatlığı ile kullanacaksın..
hararetle felan alakası yok açık hava filtresinin. Motorun sıcağını çekmediği sürece herhangi bir güç kaybı yaşamazsın.. Ses için yeterli.. Filtre direk soğuk hava alan bir yere yerleştirilirse minicikte olsa güç artışı olur belki..
Benim kullandığım filtrenin markası green.
geçen yıl bu zamanlar (ferdinin şarkısı gibi oldu)taktırmıştım. Kışın bile sökmedim. Sadece iki defa temizlemek için söktüm okadar..
Uygulanışı çok basit.. 10 dk da takıp sökebilirsin..
Araç turbo olduğu için filtrenin kaliteli olması şart..
BY Turbo SPORT 150 HP
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri