Radio Decoding - Instantly decode Blaupunkt
Beyler bu siteden çözüm bulan varmı denedim ama herhangi bi koda ulaşamadım![]()
Teypi çıkartıp taktık ilk defa kod istedi daha önceleri çok defa çıkarmışlığım var böyle birşeyle karşılaşmadım.Yardımcı olacak varmı arakadaşlar ? Fotolarını yükledim ama arkasında yazan koduda çektimm
Radio Decoding - Instantly decode Blaupunkt
Beyler bu siteden çözüm bulan varmı denedim ama herhangi bi koda ulaşamadım![]()
Hafta içini bekle diyosun he başkan![]()
Teşekkürler abicim çektim fotosunu yüklüyorumm hemen![]()
Blaupunkt teyıpler ıcın genel bı kod dıe adlandırmıslar ama ne kadar dogru bılemıyccem denemekte fayda var
kod: 5123... nette dolasırken bulmustum dedıgım gıbı ne kadar saglıklı bılmıyorum ıns ısıne yarar
Saol yavuz bi sitedeye seri numaraları gönderdim Onlarda 5435 yazmış kabul etmedi birde senin verdiğin kodu deneyimm
Bu teyp katil edicek beni şimdide şu ekranda kalıyo abartısız yarım saat bekledim code bölümüne geçmedi hep bekleyin yazıyo varmıdır bunun pratik bi çözümü bilen varmı ?
abi geçm,ş olsun, senin teyp grundig, blapunkt değil, seri no bp ile başlamıyodur heralde, genarator varsa bi bakalım yani, yardımcı olalım dedemize, sahip çıkalım![]()
Dedeye sahip çıkalım yoksa dede sıyırcak contayı![]()
![]()
Bak bütün fotolarıda yüklüyorum torun![]()
yok abi, bulamadım valla, blapunktların var ama grundiglerin yok maalsef, daha önce aldığım bir teybin kodu yoktu çok aramıştım, bulamamıştım senin için tekrar aradım ama sonuç yok maalesef. servis bilir
birde code yanlış girildiği için kilitlenmiş, 2 saate kadar kilit açılıp code girilecek kıvama gelirmiş.
Konu sadece_erhan tarafından (25/03/2013 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.
Kardesm benimde 815BP535866510693
7645358316 kod numarasini bulabilirmisin
Kardesim bndede kod istiyo yardim edermisn kafayi yedircek bana BP535866510693/7645358316
Abi birşey soracağım benim 2012 Linea var aküye saf su ilave etmem gerekiyor teyp sifirlaniyormus sanırım bana
da söyler misin kodu sifirlandiktan sonra
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri