Arkadaşlar direksiyonunuzdan tıkır tıkır ses geliyor mu? Çok merak ediyorum. Servise götürecem muhtemelen airbag den geliyo.
Arkadaşlar direksiyonunuzdan tıkır tıkır ses geliyor mu? Çok merak ediyorum. Servise götürecem muhtemelen airbag den geliyo.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Hafif çevirmede değil ama ses benden de geliyor.
Benim arabada oluşan buna benzer bir ses vardı ve amortisör takozundan olduğu ortaya çıktı.Sağolsun kardeşim değişimini yaptı ve sesten kurtuldum.
Arkadaşlar direksiyondan gelen ses ile ilgili olarak bende de vardı aracı servise götürdüm sinyal kolları ile direksiyon sargısı değişti garantiden ki bunlar set oluyor zaten. Ben biraz kıl olduğum için o ses geçti başka bir ses çıktı ortaya onuda arkadaşlara airbagdan geldiğini söylediğim halde anlatamadım daha sonra 1 tane daha kol sipariş ettiler onuda taktık ama olmadı daha sonra airbag değişince direksiyon ilk günkü gibi oldu. Onda da problemin yeni kollarla eski airbagin uyuşmamasından kaynaklandığını düşünüyorum eski parça yeni parça olayı tabi bu benim düşüncem. Eğer aracınızın garantisi varsa mutlaka servise hiç üşenmeden götürün ve baskı yapın. Ben belki bu sesten dolayı 4 sefer gittim aracım gün boyu kaldı ama en sonunda sorun çözüldü.
Şu an için bir ses yok Kubilay kardeşim
Özgürlüğün Yolunu Aç...
bazen incede bir gıcırtı sesi geliyor benim direksiyondanda
Direksiyon sargisindan gelen bir ses mi direksiyonu cevirdikce gelen ince bir ses mi? Corolla larda direksiyonu cevirince direksoyn kopacak gibi catir cutur sesler geliyo
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Direksiyonun tam ortasından geliyor. Direksiyonu çevirmeden zımpara asfaltta giderken daha belirgin oluyor. Öyle bir ses ki illet oluyorum. Ne çok fazla kasiste yapıor nede kaymak gibi yokda. Sadece zımpara yol dediğimiz frenkansı belli seviyede kalan yolda bariz belli ve sürücüyü rahatsız ediyor.
Farkli sesten bahsediyoruz sanirim![]()
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
ben de bazen sağa sola az az çevirince gıcırtı sesi çıkıyor ama normalde yok öyle bir ses...
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Arnavut kaldırımlı yollarda benden de bir cızıltı gelmekte.
Walla arkadasim gecen hafta 78 binlraya a180 merco dizel aldi yan direklerden zirilti geliyo demekki her arabanin ses gelen bi tarafi var![]()
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
çok bariz değil ama derinden gelen gıcık bi ses tıkırtı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri