Benim arabada oluşan buna benzer bir ses vardı ve amortisör takozundan olduğu ortaya çıktı.Sağolsun kardeşim değişimini yaptı ve sesten kurtuldum.
Benim arabada oluşan buna benzer bir ses vardı ve amortisör takozundan olduğu ortaya çıktı.Sağolsun kardeşim değişimini yaptı ve sesten kurtuldum.
Arkadaşlar direksiyondan gelen ses ile ilgili olarak bende de vardı aracı servise götürdüm sinyal kolları ile direksiyon sargısı değişti garantiden ki bunlar set oluyor zaten. Ben biraz kıl olduğum için o ses geçti başka bir ses çıktı ortaya onuda arkadaşlara airbagdan geldiğini söylediğim halde anlatamadım daha sonra 1 tane daha kol sipariş ettiler onuda taktık ama olmadı daha sonra airbag değişince direksiyon ilk günkü gibi oldu. Onda da problemin yeni kollarla eski airbagin uyuşmamasından kaynaklandığını düşünüyorum eski parça yeni parça olayı tabi bu benim düşüncem. Eğer aracınızın garantisi varsa mutlaka servise hiç üşenmeden götürün ve baskı yapın. Ben belki bu sesten dolayı 4 sefer gittim aracım gün boyu kaldı ama en sonunda sorun çözüldü.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri