Hocam 4 tane tükenmez kalemin içindeki ince mürekkep deposunu çıkarın, onların teybin 4 köşesindeki deliklere geçirin, teybi kenarından tutup çıkarın. En pratik yöntem bu sanırım![]()
arkadaşlar merhaba belki daha önce açılmıştır ama bulamadığımdan affınıza sığınarak bu konuyu açmak istedim)) aracım 2012 easy punto araçta aux girişi olmadığı için forumda geçen cihazlardan alıp aracıma monte etmek istiyorum fakat teybi nasıl çıkaracağımı bilmiyorum.Konuyu araştırırken birkaç fotoğraf gördüm ama emin olamadığım için cesaret edemedim.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursalar çok sevinirim
)))
Hocam 4 tane tükenmez kalemin içindeki ince mürekkep deposunu çıkarın, onların teybin 4 köşesindeki deliklere geçirin, teybi kenarından tutup çıkarın. En pratik yöntem bu sanırım![]()
Bu işin anahtarını bulamaz mıyız acaba ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Akıllıca bir çözüm. Aslında şimdiki hırsızlar ortalığa pek zarar vermiyor. Geçen yıl benim teybi çalarken çok nazik davranmışlar. Teybi güzelce sökmüş ve soketlerini de zarar vermeden çıkarmış. Onun dışında bir kırık camım vardı. Arabanın başka yerine nokta zarar gelmemiş.Tabi bir kaç gün sonra benim teyp de dahil diğer mallarla yakalandı geri zekalılar![]()
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
çok teşekküer ederim arkdaşalar sağolun)))
İnce saatçi tornavidan varsa 7 8 cm uzunluğunda 4 tane lazımSok deliklerden çek gelsin. Ama fazlada asılma
![]()
Ben iki adet bakır kablo aldım belirli boy olarak bunları u şekline getirdim ve 4 delik oluştu içeri soktum tak etti bi çektim teyp elimde![]()
Arkadaslar merhaba bugun teybi cikarmak istedim fakat ne yaptiysam cikaramadimteli sokuyorum itiyorum ne tak sesi nede herhangi bi kipirdama yok teypte.cok mu dibe itmek gerekiyo yada teyp yerinden cikana kadar sokmak mi gerekiyo? Bide tellerin dordunu sokunca teyp kendiliginden mi geliyo? Ve ne tarz bi tel kullanmaliyim Yardim ederseniz cok sevinirim
Konu msi tarafından (13/04/2013 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir.
Telle olacak işdeğil, tükenmez kalem iç mürekkep cubuklarını teypdeki o 4 deliğe sok. (Tam o deliklere 0 a 0 giren çivi uzun çivi ya da uzun ve kalın çöp şişde olur). Soktuktan sonra teybi kenarından kastır, muhakkak çıkacak(cubukları sokunca teybpde hiç kıpırdama olmaz, çubuk uygun konuma girmeye başlayınca çubuklarda sürtünme hissedersin sadce, kenarlarından kastırman şart, çubuklar delikdeyken aynı anda iki yandanda kastırırsan daha kolay çıkar) Tek önemli olan o deliklere 0 a 0 uyacak uzun cubuklar bulmak. Kolay gelsin
Konu sadece_erhan tarafından (14/04/2013 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir.
patık şişiyle soktum ben) evde vardı annemın tam teyıbın delıklerıne gırıyo 4 unu bırden soktum tık dıe ses gelınce cektım geldı
sıslerı dısarı dogru actım teyıbın kenarlarına ulasınca parmaklarım tutup cektımbıraz sacma anlatım oldu ama
gercı sonradan aklıma geldı sıslerı '' u '' sklınde yapınca daha rahat oluyo hemde teyıp cıkarmak ıcın elınde aparatın oluyo
![]()
valla çıkaramayınca babamın tanıdığı oto elektrikçiyi aradık onda aparatı filan var mı diye oda bizim gibi tornavidayla filan çıkarmaya çalışmış daha önce teybi tutan tırnakları kırmışlar teybi çıkaramamışlar sakın fazla uğraşmayın dedi tırstım bıraktımpeki şişlerin hepsini aynı anda mı soktun yoksa teker teker mi soktun?
abı senın teybı yapıstırmasın orayaılk basta teker teker soktum ama sonuna kadar degıl sonra hepsını soktum ses gelınce bıraktım sonra hafıf bı cıkıntı oluyo kenarlardan tutup cektım ılk basta bende korkuyodum tırnaklar kırılır falan dıede hıc bısı olmadı
[QUOTE=yavuzkep;828694]abı senın teybı yapıstırmasın orayaılk basta teker teker soktum ama sonuna kadar degıl sonra hepsını soktum ses gelınce bıraktım sonra hafıf bı cıkıntı oluyo kenarlardan tutup cektım ılk basta bende korkuyodum tırnaklar kırılır falan dıede hıc bısı olmadı[/QUV
valla benimde aklıma gelmedi değil yaniçünki bende hepsini sokuyorum teypte herhangi bi hareket yok
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri