kardeşim bizim arabalarda bi çok ortak nokta var sanırım bendede aynı sorun var ve çok sinir bozucu.. airbag tamircileri yapabiliyorlarmış diye duydum ama bi fırsaım olupta gidip yaptıramadım.. eğer yaptırırsan haberim olsun
Arkadaşlar kaza bela yok ama durduk yere çatlak var.
Araç 2007 model. Garantiden çözebilir miyim sizce?
Ya da orjinal şekliyle tamir edilebilir mi?
Tüm görüşleri duymak isterim. Daha önce başına gelenler, duynalar bilenler yol gösterirse minnettar olurum.
Saygılarımla,
Sertaç
kardeşim bizim arabalarda bi çok ortak nokta var sanırım bendede aynı sorun var ve çok sinir bozucu.. airbag tamircileri yapabiliyorlarmış diye duydum ama bi fırsaım olupta gidip yaptıramadım.. eğer yaptırırsan haberim olsun
Bende de yolcu airbagi çevresel olarak belirginleşiyor. Bir sıkıntı yaratacak diye korkuyorum. Resimler eklerim buraya.
Benimkindede 3-4 cm lik bir çatlak var dikkatli bakınca belli oluyor. Airbag İzleride belirgin baya baya.. Yazın sıcaklarda o bölgeyi direk güneş ışığından uzak tutmak lazım.. Eski aracımdada öyleydi . fakat bazı puntolarda en ufak iz çatlak yok.. Bazı serilerde var heralde bu sorun
Servide danışmak hatta, Merkeze yazalım bu konuyu?
Nasıl olur?
Toplu bir şikayetle çözüm arayalım bence.
bende foto çekip koyıyım bari yarın..
garantisi bittiyse garantiye sokması zor olabilir, airbagçiler rahatsız etmeyecek kondisyona getirirler ama bu seferde konsol tamirli olucak öyle kullanın gitsin derim yapıcak birşey yok..
bendede yukardan asagıya dogru vardı.garantısı varken yaptırmıstım.ust torpıdoyu komple degıstırmıslerdi.forumda bır ara garantı dısı bır aracıda degıstırmıslerdı dıye hatırlıyorum.
aynı sıkıntı bendede vardı.Satarken biraz zorluk çektim açıkcası.Alıcı ilk başta inanmadı ama ıkı farklı servisten temiz raporu aldırttım.
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
Benim önceki aracımda airbag izi direksiyonda belirginleşmişti. Garantiden değiştiler.
Kazasız belasız araçlarda belirtmiş olduğunuz problemin (bir de güvenlikle ilgili bir durum) ayıplı mala girdiğini düşünüyorum. Garantisi bitmiş araçlarda bile değişimin servis tarafından yapılması gerekmektedir. Dışarıda aracınızı kimselere müdahale ettirmeden önce Fiat Müşteri Hizmetlerine bir mail ile başvuruda bulunun. Durumun gidişine göre şikayet var sitesi ile birlikte mobil imzanızın bulunuyor olması durumunda, e-devlet şifreniz ile birlikte www.turkiye.gov.tr üzerinden adrese kayıtlı olduğunuz yerin kaymakamlığında bulunan tüketici hakem heyetine online şikayette bulunabiliyorsunuz. Onun da değerlendirme süresi 10 iş günü kadar oluyordu. Ancak ilk etapta kesinlikle tamirini dışarıda yaptırmayın.
Otomobil ihtiyaç değil, bir tutkudur aslında...
benim peugeot 207 aracımın hem direksiyon hemde yolcuda aynı sorun vardı. kronik birşey değil anlicanız, birçok araçta var. bu aracın iç kısmında kullanılan malzemenin kalitesizliginden dolayıdır sanırım.
ISmileUDie
Ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır zilleti.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
benim araçtada var bu illet ya 5 cm falan bi çatlak var kronik birşey sanırım satarken sıkıntı yaratır diye korkuyorum
Sakin tamir falan ettirmeyin. Allah korusun kaza aninda acilmayabilir.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Sanırım artık torpidoya 50 faktör koruyucu güneş kremi falan sürmemiz gerekecek )
Vallaha açıklama yapmasan ,resimlere ilk baktığımda sanki bıçakla yarılmış gibi. Çok enteresan gerçekten. Servisle görüşün . Büyük sıkıntı doğurabilir. Geçmiş olsun.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri