Sabah video çekeceğim. Nası diyeyim popurdama yapıyo ilk marşta. İkincide iyi. Video atacağım sabah çekip
Sabah video çekeceğim. Nası diyeyim popurdama yapıyo ilk marşta. İkincide iyi. Video atacağım sabah çekip
Konu biancoangelo tarafından (26/02/2013 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
kusura bakma arkadaşım sorunu yanlış anlamışım 2. marştaki tekleyerek çalışma üzerine yoğunlaştım o yüzden kontak açma kapatma üzerine yoğunlaştım ben. videonu kaç defa izledim bilemiyorum ama eğer ki ilk çalıştırmaysa videodaki aracın bana göre normal çalışıyor(devir saatine bakarak konuşuyorum) aracımı alalı 2 sene oldu neredeyse seninkiyle aynı çalışıyor ilk çalıştırmada hatta yarın bi video daha alayım arabaya en son perşembe günü binmiştim sonra hiç marş yapmadım yarın 5.gün yani. ama dediğim gibi ilk çalışmada bir anormallik yok 2. çalışmada kontağı açma süren kısa eğer benim videoyu izlersen ne demek istediğimi rahat anlarsın.
popurdamadan kastın nedir bilmiyorum ama araç çok vibrasyonlu titreyerek veya zor çalışıyorsa bir sorun vardır mutlaka. ustası değilim bu işlerin ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. bu arada şu enjeksiyon sisteminin çalışmasıyla ilgili detaylı bir video bulamadım gitti videoyu geçtim anlatımı da yok![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri