Alıntı kadirridak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oncelikle gecmis olsun."Aracımın hasar kayıtlı görünmemesi için bu saate kadar bekledim ve sizinde fikrinizi almak istedim" cumlenizden anladigim kadariyla siz aracinizin tamirini yapayim ama tramer sorgulamasinda hasar kaydi gorunmesin istiyorsunuz. Dogrumudur?
kaydının görünmemesi için dışarda işlem yaptırabilirim onu biliyorum ama ben fikir almak için sizle paylaşmak istedim.

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam trafiğe çıkan her aracın başına her an her şey gelebilir. bu kadar kafanıza takmayın. size bir şey olmamış. illaki sıfır hata araç isteyen gidip 0 km alacak..
Teşekkür ederim.

Alıntı nserkandikici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya hocam elinde resimler mevuct sen anladığım kadarıyla satışını düşünüyosun.. Alıcı olan adam insansa zaten resimlere bakar arabaya bakar size de güvenirse alır gider ha öte yandan yok fiyat kırmaya .alıkır laf eder ters konuşursa eywallah der gönderirsiniz.. Bir de aracınız hasar kayıtlı gözükmesin lstiyosunuz satarken söleyecekseniz işlem gördüğünü zaten yaptırmamaya gerek yok söylemeyecekseniz de pek hoş olmaz... Arabadan anlayan adam zaten anlar siz bnce kafanıza takmayın resimleri de saklayın kazasız belasız keyfini sürün aracınızın.. Nazarlık dersiniz olur biter geçmiş olsun...
Bizde nazarlık gözüyle bakıyoruz artık napalım, Teşekürler.

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun..Ben sadece hasar kaydı görünmesin cümlesine biraz takıldım..Bunu söylerken dürüst olmanız ama yanlış bir olay olması çelişti kafamda açıkçası..Size mantıklı gelebilir,ama bu sıkıntı satarken illaki sizin karşınıza çıkacak(keyfi boyattım lafı gerçi bu aralar moda)..Sonuçta o boya kaportacıda çıkar..Bence boşuna beklemişsiniz..Direk sigortadan yaptırın ve resimleri satarken paylaşın..Ben alıcı olsam,okadar sürtmeyi dert etmem şahsen..Genelde değişim olmadımı sıkıntı olmuyor..veya kaput,tavan değişimi olmadımı sıkıntı olmuyor..
hasar kaydı olması durumunda alacak olan kişi fiyat kırmaya çalışacaktır bu da benim sinirlerimi bozacak bir durum. Yoksa asla ve asla kul hakkına girmeyi istemem. Ki 2006 yılında güvenerek tanıdıktan aldıgımız fiestayı 40.000 km düşürerek satmışlardı. Ettiğim bedduaların haddi hesabı kalmadı.

Sonuç olarak sizin de başınıza böyle bir durum gelse hangisini tercih ederdiniz. Yaptırıp fotografları saklamak mı yoksa yaptırmadan satana kdr fotograflarıyla birlikte beklemek mi ? Fikirleriniz bnm için değerli o bakımdan paylaştım arkadaşlar.