Merhaba Arkadaşlar;

13.11.2012 tarihinde sağ aynayı kullanmayı bilmeyen yada kullanmak istemeyen, kendisine sorsan "40 yıllık şoförüm ben" diyebilecek olan, özgüveni yüksek ama sallapati iş yapma konusunda kusursuz olan veya ( burada empati yapalım ) kişisel sorunları yüzünden dalgın olan, bir özel halk otobüsü ( özel ve halk nasıl bir arada oluyorsa ) şoförü; ışıklarda önündeki araç sarı yanınca hareket etmediği için bnm bulunduğum şeride doğru hamle yapmak suretiyle ki o sırada ben 20 km hızla yeşil ışığı yakalamanın huzuruyla duraksamadan tam geçerken sağ arka kapı ve gerisine otobüsü sürttürdü. O sürttürdü ama ben zıpladım aracın içinde o başka mesele tabiki. Neyse maddi hasarlı tutanağımızı tuttuk hatta; firmanın sigortacısı suç bizim diyerek ona göre tutanağı hazırladı. Resimlerini birazdan aşağıda vericem ama siz bnm yerimde olsanız bu hasar için ne yapardınız ben onu öğrenmek istiyorum!

Diyeceksiniz ki " be arkadaşım bu saate kdr neden bekledin ? " walla bu durumu da şöyle anlatayım; Ağustos ayında aracımı almadan yaklaşık hazirandan beri araç bulmaya çalıştım ve titiz davranmamdan dolayı tramere yaklaşık 300 tl para ödedim. araba ticaretiyle uğraşmadığım için ve tabir caizse binici olduğum için hasarsız, km si orjinal bir araç buldum. Sonra dalgın(?) arkadaşın biri gelir ve tüm emekleriniz boşa gider. Aracımın hasar kayıtlı görünmemesi için bu saate kadar bekledim ve sizinde fikrinizi almak istedim. Resimlere bakaraktan yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.