Ahmetcim sana konuyu baştan okumanı öneriyorum.Veya ben sana şöyle yardımcı olayım.
Yoksa GP lerdeki her sorunu biliyoruz ve paylaşıyoruz.Burda Umut Rica etti abi VW in binek gruunda da varmı sorundiye sordu bende yardımcı oldum.
Allerji kısmına gelirsek ;
Evet WV e karşı bir allerjim var.Ve bu sadece yeni Jetta ve Caddylere karşı.
Ortağıma Caddy aldık birde elemanların kulanması için Doblo aldık.
Ama Doblo donanım ve konfor olarak kat kat üstün Caddy den.
Jettaya gelirsek.Ön tarafı Golf V arkası Passat olan özenti bir araba.
Elbette bazı parçalar ortak kullanılabilir ama kırma bir araç hoş olmuyor.
Dediğin gibi allerjim olsaydı Ne ortağıma önümüzdeki sene için Caravelle bakardım nede kendime Passat düşünürdüm.Ok.
Tamam Bülent Abi
Bu arada bende jettayı sevmiyorum ve vwci değilim
Caddy nin sorunları artmaya başladı ve vw kaliteyi düşürdü, böyle giderse hiç iyi olmaz.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri