Sayfa 1/3 123 SonSon
43 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 2007 gp nin başına gelenler tam 5 olay

--- ----
    ucuz ama zahmetli yakaryos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 1

Teknik Konu 2007 gp nin başına gelenler tam 5 olay

ilk olan şey araba 4 aylıkken oldu aracım 2007 ocak çıkışlı ön havalandırma bölümünden gelen ses ti asfaltta bile acayip bir cızırtı vardı

gittim servis sorunu kabul etti aynen değiştirdi.

2. tümseklerden geçerken arkadan gelen taktuk sesleri gittim servis aynen kabul etti kapıları özellilkle sol arka kaı ayarları yapıldı

3. arabamın ön park lambası arıza veriyordu bazen yanıyordu bazen yanmıyordu ekranda ikaz yanıyordu
    gittim servis sorunu kabul etti aynen değiştirdi.

4. gece yolda giderken klima kontrol panelindeki ışıklar söndü, sağlam bir yumruk vurmam la ışıklar geri geldi, servis temassızlık olduğunu kabul etti yenisiyle değiştirildi.

5. ve 7 nci ayda en güzel şey oldu klima çalışırken acayip motor sesi artmaya ve boğulma şeklinde ses gelmeye ve direksiyonu çevirirkende sein değiştiğini gözlemledim

servise gittim servis klima kompresörünün bozuk olduğunu direksiyonun sesininden bundan kaynaklandığını söylediler parça değişecek.

6. torpido kapağı kapandığı halde yarım açık kalıyor onuda servis kabul etti hafta içi halledecekler.

arkadaşlar hergün arabanın başına bir şeyler geliyor. araba daha 12000 de. ve çok itinalı kullanırım 99 dan beri ehliyetim var daha hiç ciddi bir kaza yapmadım ufak tefek sıyrıklar hariç. agresif araba kullanmam,hızla bir zorum yoktur.çünkü arabadan daha hızlı aletlerde kullandım zamanında.

ben bu durumu tofaş hattı arayarak ilettim, tofaş yetkilisi hemen suçu servise attı ama allah için bence servisler süper herşeyi yenisi ile değiştiriyorlar. ben servislerden çok memnun olduğumu ancak ürünün külliyen hatalı olduğunu söyledim. ürün bozuk arkadaşlar. yetkili de araştırıp bana geri döneceklerini söyledi 15 gün oldu cevap bekliyorum.

hiç 2007 arabanın klima kompresörü bozulurmu yada yolda giderken ön panel ışıkları söner mi ya nerde görülmüş. bu zamana kadar hep 2. el kullandım ilk defa sıfır araba aldım bunlar başıma geldi.2 . eller taş gibiydi. galiba fiat marka araba alarak en büyük hatayı yaptım . kendime kızıyorum. yorumlarınız bekliyorum.

Mehmet U.
    LTAB Riddle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 122

geçmiş olsun , 4 gündür biniyorum umarım benimde başıma böyle bişi gelmez...

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

malesef senle ayni fikirdeyim allahım 36 milyar verdim puntoya simdi her siyah civic gordugumde icim yanıyor icim ben ne yaptim diyorum araba almak varken araba benzeri birsey almis gibi hissediyorum, ama ben hakkimi helal etmiyorum, fabrika yakit degerleride bariz abartili. nasıl olurda bir honda ile fabrika verilerinin altina inerken bu arabayla yuz km de bir litre dahi yanina yaklasamıyorum yazıklar olsun baska bisey demiyorum. acaba hakkımızı arasak bu arabayı degisim para iadesi vs biseyler yapamaz mıyız yaw

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

--- ----
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Granit Gri

inşallah gelmez, bu gibi olaylar başına gelen varsa yazsın en azından ne olduğunu söyleyebilirim ayrıntılı şekilde.

--- ----
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Granit Gri

ben fiattan cevap bekliyorum ama eğer cevap gelmezse gergün arayacağım. inatla peşini bırakmam parayla rezil olunuyorsa işte örnek bendir.

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

diğerşeyleri bilmem ama forumu takip ederseniz yakıt verilerinin bire bir tuttuğunu hatta birazda fazla ekonomik kullanırsanız fabrika verilerinin bile altında olabiliyor.ayrıca benim aracım 10000 de bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım seri üretimin azizliği bazı araçlarda bu tür şeyler olabiliyor.canınızı sıkmayın güle güle kullanın.
    örnek:bir depoyla 1100 km.yaptım üstelik aynı mesafeyi 2 ay ara ile 3kere gidip geldim.yani yanlışlık veya tesadüf değil.

--- ----
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Granit Gri

benimde yakıttan yana şikayetim yok çok az yakıyor ama araba demek sadece motor ve yakıt mı demek bilemiyorum

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

canın sıkkın haklısın ama dedim ya ben hiç bir sorun yaşamadım kıskandırmak gibi olmasın ama her bindiğimde büyük bir zevkle biniyorum.canını sıkma.seri üretimdeki bazı aksaklıklar serviste tamamen iyileştirildikten sonra.hiç bir sıkıntın kalmaz sende zevkle binersin emin ol.

ozan akgül
    pascal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

Erkan bey öncelikle geçmiş olsun diyorum bu tip sorunları bir daha yaşamazsınız umarım. sizinki biraz şansızlık aslında. bahsettiğiniz problemler Gpler de görünebilen problemler fakat birçoğunun sizin arabanıza rast gelmesi gerçekten büyük şansızlık. yanlız şöyle birşey var bu sorular üretim hatası olarak tabir edebileceğimiz cinsten problemler değiller, yani servis hemen hallediyor ve bir daha yaşanmayan problemler (çok büyük oranla). bu yüzden problemlerinizi çözdükten sonra eminim arabanıza daha keyifle bineceksinizdir. tabiki can sıkıcı şeyler bunlar ama halledilmesi kolay şeyler. tekrar geçmiş olsun...

ozan akgül
    pascal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malesef senle ayni fikirdeyim allahım 36 milyar verdim puntoya simdi her siyah civic gordugumde icim yanıyor icim ben ne yaptim diyorum araba almak varken araba benzeri birsey almis gibi hissediyorum, ama ben hakkimi helal etmiyorum, fabrika yakit degerleride bariz abartili. nasıl olurda bir honda ile fabrika verilerinin altina inerken bu arabayla yuz km de bir litre dahi yanina yaklasamıyorum yazıklar olsun baska bisey demiyorum. acaba hakkımızı arasak bu arabayı degisim para iadesi vs biseyler yapamaz mıyız yaw
    tek sorun yakıt mı?

Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Geçmiş olsun

Klima kompressorunu fiat üretmiyor.10binlerce üretim arasından bir seride problemli komp.kaçmış olabilir.garanti zaten bunun için.

otomobiller mekanik ve elektronik sistemler üzerine kurulu.mercedes de arıza yapabilir honda da yani marka suçlamanın anlamı yok.

sorunlar biliniyor ve düzeltiliyor önemli olan bu.elbet servise bakım dışında gitmek sıkar araçtan soğutur ama her yeni seride eksikler düzeltilip şikayetlerin önüne geçiliyor.

Ahmet Özgür Doğan
    Lordrivendel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 38

Arkadaşlar,
    0 arabada çıkan problemler her marka araçta olabilir. Bunun honda'sı, punto'su, opel'i olmaz. Sanki 0 Honda alanlar hiç servise gitmiyor
    Çıkan problemlerin hepsini servisin kabul etmesi ve değiştirmesi ise zaten hepimizin arzuladığı örnek servis davranışı dimi?
    "What we do in life, echoes in eternity"

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Merhaba sizin durumunuzu anlayabiliyorum onca para veriyorsunuz 0 km araç alıyorsunuz ve ikinci el muamelesi görüyorsunuz ama malesef bu her sıfır araçta yaşanabilecek sorunlar tek bir farkı bütün hepsinin buluşup sizi bulması. Ben de çoğu zaman neden aldım buna kadar başka araba yokmuydu alttarafı fiat diyorum ama içine bindiğim zaman sanki o söyleyen ben değildim , ben bu arabayı fiat olduğu için değil dış kasası çok hoşuma gittiği için aldım çözülmeyecek bir arıza olmadığı müddetçede binmeye devam edeceğim umarım başka aksilikler yaşamazsınız diyorum

doĞuş kaRa
    ACTOROFTHEROAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    01 DK 730
    Edilen teşekkür: 67

arkadaşLArın dediği gibiii bendee deLİ olurUm sole bakINca dıreKsıona geçiNceeee akILda kotu bişi kaLmıoo! sorunLAr herzman OLuo onemLI oLan çözmek kii geNELde çözüMsüz sorun duymadım gP de.

--- ----
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Granit Gri

bu arabayı italyan maserati firmasının tasarımcısına dizayn ettirmişler ismi zaten sol arka kapıda var. zaten benimde bu arabayı almamı sağlayan oydu. görünüşüne hayran olduğum için hiç düşünmeden aldım bu arabayı.ön tarafı maseratinin kopyası.

M.Bülent ATASOY
    Forumun Manyağı Bülent A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35
    Edilen teşekkür: 214

Alıntı yakaryos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç 2007 arabanın klima kompresörü bozulurmu yada yolda giderken ön panel ışıkları söner mi ya nerde görülmüş. bu zamana kadar hep 2. el kullandım ilk defa sıfır araba aldım bunlar başıma geldi.2 . eller taş gibiydi. galiba fiat marka araba alarak en büyük hatayı yaptım . kendime kızıyorum. yorumlarınız bekliyorum.
    Öncelikle geçmiş olsun.Bu tarz sorunlar günümüzde bir çok başka marka araçtada olabiliyor
    Ben 500 kmde Linea nın klima komprosörünün değiştiini biliyorum.Bu FIAT firması ile alaklı değil.O ürünü üreten firmanın yapmış oldıuğu bir hata.Eminim o da belirli sınırlar içerisinde kalmaktadır.Malum binlerce üretim yapılıyor ve bunların içinden 2-3 tane arızalı çıkması muhtemel.

2 nci eller taş gibiydi demişsiniz.Şimdi siz busorunları giderip sattıktan sonrada alan vay be taş gibi araba diyecek.Sizin daha önce aldığınız 2 nci el araçlarda emin olun tamir görmüştür.
    Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi

SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

umut kaya
    goldumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562
    Edilen teşekkür: 151

herkezin bildigi ama söylemedigi bir gercek var bence.Alman araçlarının yanına ble yaklasamıyorlar.ne italyan ne fransızlar.en iyileri japon o bile almanın yerini tutmuyor.
    oncedende dedıgıdım gıbı 2001 den beri babam passat kullanıo ondan once ablam 2001 golfu vardı tek bır sorun bıle yasamadık!ne sorunu servısı gecıktırdık hıcbırsey olmadı.hele hele babam cok kotu hor kullanıcıdır ama araba tık demıyor ben anlamıyorum..
    benım gıbı tıtız ve nazık kullanıcı 4 ay oldu puntoda 4 sorun yasadım.klıma,kontak,tıkıtı burcu ve direksiyondankı bosluk...sızce bunlar her aracın basına gelıomu zannedıyosunuz?
    hayır...

M.Bülent ATASOY
    Forumun Manyağı Bülent A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35
    Edilen teşekkür: 214

Umutcum yanlış anlama ama bunlarda babanın aracıyla aynı marka.
    Üstelik daha yeni.
    Üstelik Alman.

Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi

SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE

umut kaya
    goldumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562
    Edilen teşekkür: 151

bulent abicim.bu caddy ıcın kronık bır problem olmus olabılır ama benım dedıgım bızde olan yanı bınek araclaronların fotolarınıda beklıroum eger onların fotolarını gonderırsen bende sana bu forumdakı sorunları oku ltfen demıcem cunku benden ıyı bılıosunsaygılar.

Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Alıntı goldumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkezin bildigi ama söylemedigi bir gercek var bence.Alman araçlarının yanına ble yaklasamıyorlar.ne italyan ne fransızlar.en iyileri japon o bile almanın yerini tutmuyor.
    oncedende dedıgıdım gıbı 2001 den beri babam passat kullanıo ondan once ablam 2001 golfu vardı tek bır sorun bıle yasamadık!ne sorunu servısı gecıktırdık hıcbırsey olmadı.hele hele babam cok kotu hor kullanıcıdır ama araba tık demıyor ben anlamıyorum..
    benım gıbı tıtız ve nazık kullanıcı 4 ay oldu puntoda 4 sorun yasadım.klıma,kontak,tıkıtı burcu ve direksiyondankı bosluk...sızce bunlar her aracın basına gelıomu zannedıyosunuz?
    hayır...
    Arkadaşım gönül ister ki hiç sorun olmasın.

Klima kompresoru hatası,tıırtı burcu(direksiyondaki boşluk) ve sert kontak

bazı serilerde mevcuttu.yeni serilerde düzeltildi.

eski araç sahipleri de garantiden değiştirdiler.her parçayı fiat üretmiyor.her güzelin kusuru vardır.

otomobil dünyasında takım tutar gibi ülke tutma devri de sona erdi.

bugün alman arabası sandığın meksikadan ,içindeki parçalar da ispanyadan çıkabiliyor.

kaldı ki bu ülkede en çok şikayet edilen firmalar alman vw ve opeldir.akla hayale gelmeyecek sorunlarla vatandaş boğuşuyor.durup dururken stop etme de dahil.üstelik birçok vakada garanti sistemi çalışmıyor.golf ile sorun yaşamadıysan gerçekten şanslısın

yanlış anlama ama almanları çok seviyorsan polo alsaydın ama niye almadığını sen de biliyorsundur.

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/3 123 SonSon