Bu konuda en iyi yardımcı olabilecek kişiler Cemal abi ve Mehmet abidir sanıyorum Chip Tuning Uzmanları
Güzel proje olacağa benziyor, takipteyim..
Arkadaslar 1.3 multijet turbosunun ve 1.7 cdti turbosunun basinc degerlerini bilenler varsa yardimlarina ihtiyacim. Aracimda muhtemelen turbo degisikligine gidecegim 1.3 75'lik olan aracima ya 1.7 cdti turbosu takacagim yada 90'lik turbosu alip yazilimla yukleme yapacagim. Bu yuzden turbo basinc bilgileri ve max ozellikleri lazim
Sent my iPhone using
Bu konuda en iyi yardımcı olabilecek kişiler Cemal abi ve Mehmet abidir sanıyorum Chip Tuning Uzmanları
Güzel proje olacağa benziyor, takipteyim..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
yalnız sunu atlamadan hatırlatalım 1.3 90 beygirlik puntolarda bulunan krank ve piston 75liklerle aynı değil muhtemeln 90lıkta daha sağlam segman kullanılmış..
2 sinede bulasma abi sat aracı 90 lık yada 1.7 corsa al daha mantıklı
cok masraf cıkıcak o paraya 90 lık al chiple vs. bişiler yap yada 1.7 corsa al chiple vs...
tek turboyla kurtaramıyosun cunku![]()
Konu omer06 tarafından (25/01/2013 Saat 03:25 ) değiştirilmiştir.
1.7 dti lar biraz sıkıntılı araçlar. 2 turboyada bulaşmayıp daha uygun setup seçip custom bir yazılımla daha verim alabilirsin. Fakat iş custom yazılıma gelince biraz tuzlu oluyor.
Tavsiyem 1.7 corsa alin ve Mehmet Gazihanin tavsiyelerini dinleyin. 1.7den 200hp ustunde gucler aliyor Gazihan
HTC Wildfire S cihazımdan 2 ile gönderildi
Bravo HGTurbo
Kaan
abi bzim araca yapacağın en iyi şey
yazılım bitane açık hava filtresi komple düz boru tamam 1.3 e yapacağın anca bukadar bide dp yap![]()
Benim 75 likte yazılım var ve çok memnunum.Cemal ustanın yaptığı kampanya ile çipledik evoyu.Canavar fena fırlıyor.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri