Arkadaşlar herkese, hepimize şahane pazarlar ve günaydınlar dilerim. Az önce gazete almaya çıktım ve şu uyuz eden ses hala aklımda nasıl çözeceğimi bilemiyorum, servise de zamanım olmadı öyle kaldı. Az önce kaputu açmak istedim, çalıştırdım aracımı ve inceledim sağını solunu motorun ve bir parça gördüm bana çok enteresan geldi. Motorun üst kapağından sol tarafa doğru uzanan 1 hortum var, çıkışı kelepçeli, ancak hortum yaklaşık 20-25 cm uzunluğunda ve diğer ucu boşta, yani baktım tıpa, kapak falan yok ve motor çalışırken buradan hava üflüyor, bana çok garip geldi daha önce hiç böyle 1 boşta hortum görmemiştim, gaza basarken ya da yüklü giderken bu gıcık ses buradan kaynaklı olabilir mi, bayağı da kalın 1 hortum ucu boşta ve sallanıyor, akü su tahliye hortumu desem o kadar kalın olmaz, sizce nedir bu normal 1 durum mudur? Belki o bir yere bağlıydı ya da ucunda ne bileyim bir tıpa vardı düştü. Telefonum yanımda değildi resmini çekemedim ama detaylı görünüm isterseniz çekebilirim. Yardımlarınızı, değerli fikirlerinizi bekliyorum, inşallah çözüm odur. Sevgiler![]()
Yer imleri