Alıntı PUNTO2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1 üyeliğim var dicaser dostum, geçen ay üye olmuştum neden sordun? Ya ilk aldığımda ustama da bahsetmiştim, nazik, hassas araba, zorlamayacaksın demişti bana ama, gıcık 1 ses, performans sesi gibi olsa ki belki de öyle ama bana başka türlü gelmekte. Yağsız kalmış asansör frenlemesi gibi, vuuvvvvvv acaip 1 ses yaw.
Alıntı PUNTO2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
E o zaman yokuş falan çıkmayalım, ya da gaza aşırı yüklenmeyelim bu durumda. Ve o ses çıkmasında ne gibi mahsur var, bana yüklü masraf açmasın baktırmazsam. Ancak bakıyorum böyle kullanan arkadaşlar hiç sıkıntı yaşamamışlar.
forumda bir kişinin birden fazla üyeliği olduğu için herkese ismiyle hitab ettiğim için oyüzden sorudm

sese gelecek olursak aslında motoru ne çok zorla nede çok yumuşak kullan , ikiside zorlar en ideali orta seviyesini bulmak ; sesin ana nedenine gelicek olursak o ses motordan geliyor ama neden öyle canı çıkıyormuş gibi ses yapıyor ! nedeni basit öncelikle sesin ana kaynağı manifold , eğer ses gerçekten seni tedirgin ediyorsa manifoldun içi kurum kaplamıştır egzosa veremiyodur dumanı o yüzden canı çıkarmışçasına ses yapar , araban vti yada si olsaydı ses hoşuna giderdide maalesef araç punto (idare edicen artık)