Geçmiş olsun.
kaza anı ve ilk dakikaları cok kötü bir kaç kez yaşamış olduğum için çok iyi biliorum o anki şoku ve sonrası allah bir daha yaşatmasın
geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun sana birşey olmamış ya gerisini boş ver..
Geçmiş olsun, size birşey olmamış önemli olan bu zaten.
Aracı 2.el mi aldınız yoksa sıfır olarakmı?
Koruma barı içeri girmiş böyle bi kazada airbag açılmalıydı diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun..
resime tekrar baktımda 2 çamurluk tampon kaput ön travers değişecek.içerde ise galiba daha büyük sıkıntı var.Airbagler patlasa garanti pertti bakalım sonuç ne olacak
çok çok geçmiş olsun
Sanırım bu hava yastıkları çarpma sonrası geri tepme hareketi olmasıyla açılıyor. anlayacağınız bir yere vuracaksınız ama yer sizi emmeyecek geri tepecek o sırada sanırım açılıyor. Çok çok geçmiş olsun.
Merhaba oncelikle gecmis olsun. Airbag konusuna aciklama getireyim. Airbagler sadece darbe alinca calisacak diye birsey yoktur. İyi ki de yoktur cunku o zaman cok sikinti yasardik. Siz ilk darbenizde durmadiginiz icin yani arac kademeli olarak yavaslqdiginiz icin airbaglet acilmamis. Allah korusun saga sola vurmayip direk bariyere duz carpip ani dursaydiniz airbagler kesin olarak acilacakti. Arac ivme sensoru ani durus algilamadigi icin airbag acacak risk hesaplanmamis ki acilmamis iyi de olmus bence.
LG-P990 cihazımdan 2 ile gönderildi
Büyük geçmiş olsun, iyi ki size bir şey olmamış. Airbagler her tür araç ve kaza durumunda tartışma konusu olmuşlardır, gereksiz yere açıldığı veya hiç açılmadığı için bir çok marka hakkında şikayet var. Ancak ben Yiğit bey'in yorumuna kesinlikle katılıyorum, ilk çarpma anında aracınızın hareketi kesilmiş olsaydı darbe sensörleri airbagleri açardı. Hareketin devam etmesi ivmeyi düşürmüş ve airbagler açılmamıştır muhtemelen. Tekrar bu kadarla gelmiş geçmiş olsun.
Geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun birader. sen iyisindir inşallah. verilmiş sadakan varmış. Allah bir daha göstermesin.
bende arkadaşların dediklerine katılarak sensör diyorum. bir forumda okumuştum. sizin olaya benzer bir durumdu. araç opel corsa. karda rampa aşağı doğru 15 km hızla sol tampondan direğe vuruyor. ve airbag açılıyor. ama hasar sadece tamponda. airbag bu ufak darbede neden açıldı diye mahkemelerde çok uğraştığını takip etmiştim. ama sonucunu bilmiyorum. işte birde böyle bir durum var.
Hocam çok çok geçmiş olsun, sağlığında sıkıntı yoksa mal geri gelir dert etme. Airbag konusunda da yukarıdaki yazılara katılıyorum, araç kademeli olarak yavaşladığı için airbag devreye girmiyor ve size son ana kadar kontrol imkanı tanıyor. Son darbe de sensörleri tetikleyecek sertlikte olmamış olabilir, tekrar tekrar geçmiş olsun...
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
çok geçmiş olsun. bildiğim kadarıyla airbag sensörleri tamponun alt kısmında ve emniyet kemeri takılı iken çalışıyor. ayrıca kemer takılı ise kitlenmesi (hani hızlı çektiğimizde oluyor ya) lazım. sizin ön tamponun alt kısmı sağlam gibi. sensörler etkilenmemiş olabilir.
iyi ki size birşey olmamış ... tekrardan geçmiş olsun
2012 Grande Punto 1.3
Geçmiş olsun, Allah korumuş..
geçmiş olsun sizlerde sokntı yoksa gerisi hikaye.benim alt travers demiri röfar kapağına takıldı 3 airbagde açıldı demirde vs hiç bir yerde bir şey yoktu.9.700 TL hasar 3 airbag+konsol ve işçilik
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Benim bu kazada airbagler acildi o punto nasil acmamis anlamadim ya
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri