Geçmiş olsun...Aracın şasesine darbe gelmemiş açılmaması normal...Bu arabayı perte de çıkarmazlar bence...
Keyif BMW'Dir...
Çok geçmiş olsun.
İçerisinden burun bile kanamadan çıkılan kazalarda bile birçok kişi airbag açılmasını bekliyor. Zaten ihtiyaç yoksa açılmaması daha mantıklı.
Sizin araç fena darbe almamış ama sanırım hızınız yavaş olduğundan bu durum oluşmuş. ESP güzel bir icat değinmeden geçemeyeceğim...
Çokçok geçmiş olsunn
geçmiş olsun!
geçmiş olsun 10 airbagli golfun 3 takla sonucu airbaglarinin hiçbirinin açılmadığını okumuştum faturayı fiata yada puntoya çıkarmamak lazım Allah korumuş geçmiş olsun tekrardan
Büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Airbag aslında otomobilin en kusurlu kısmıdır benim görüşüm. Otomotiv fabrikaları araçlara koymadan önce airbag kontrolü yaptırıyor bunun Bursa fiat fabrikasında bizzat gördüm. Fakat bu öyle bi ürün ki kontrol ediyorsun hatalı çıkıyor daha sonra ki kontrollerde hatasız çıkabiliyor acayip bi durum airbar işine pek güven olmaz
büyük geçmiş olsun kardeşim.
Öncelikle geçmiş olsun hocam, Aracın içeriden çekilmiş bir fotosu varmı, airbag dediğiniz şey duyduğum kadarıyla epey pahalı bişi , ayrıca şu var hayati bir tehlike oluşturacak derecede bir kazaya karışması durumunda airbagları açıyor diye tahmin ediyorum , basit çarpışmalarda açılırsa ve devamında da henüz kaza olayı tamamlanmamışken daha sert bir çarpışma olduğunda açılmış bir airbag ne işe yarayacak merak ediyorm bence sağlıklı cevap vermiyor arkadaşlar, yani bu araçlarda smart2 sistemli airbagler var hıza ve çarpışmayla orantılı açılıyor . Bu yorumumu yanlış algılamayın bu araçlar yerli bir araç değil ona bakarsanız nette bir video vardı bir merso ışıkta beklerken önünden geçen bir teyzeye korna çalınca reflex icabı elindeki çantayı tampona vurmuş ve akabinde sürücü airbag i açılmıştı yani bir çantayla da açılabiliyor umarım anlatabilmişimdir
Özgürlüğün Yolunu Aç...
çok gecmiş olsun , allah daha beterinden korusun.
öncelikle geçmiş olsun, bence airbaglerin açılmaması son derece normal, araçta önemli bir darbe yok kaput yukarı kıvrılmış sadece.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
çok geçmiş olsun allah korusun. bnde 307'le kaza yapmıştım tampon kırılmadı arabada çizik yok aırbag patlamıştı suratıma çok kötü olmuştu.
geçmiş olsun size bir şey olmamış çok şükür hava yastığı ile ilgilide verecekleri cevap sensörlere denk gelmemiş şeklinde olacaktır ama çok mantıksız bencede her kazada sensöre denk gelmiyorsa sensör sayısının artması lazım o zaman.
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Çok geçmiş olsun.
cok buyuk gecmıs olsun bende bır toyota marka aracın onden darbe alıp airbag lerının acılmadığını gordum
gecmis olsun.bu airbag acilmama sorunu fiat veya puntoyla alakali degil,bilinen en iyi luks markalarda bile olabiliyor.bununda cozumunu bulsalar iyi olacak.
Cok onemli bisey yok niye acilsin ki acilsa o araba durduk yere pert olacak olmasa kafadan 3000 4000 tl ekstra hasar gorunecek.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri