Sizin aracınız Grande Punto mu? Gerçi fotoğraftaki yeni Punto, bir de 2012 demişsiniz amaDemek ki biraz da şans işi. Ya da herkesin eşiği farklı, kiminin duyduğu sesi kimi duymuyor. Ben Citroen C1'den geçeceğim için muhtemelen bana çok sessiz gelecektir. En azından dizel test aracı böyleydi.
1.5 aylık yeni punto var bende city modeu sadece parklarda kullanıyorum şimdiye kadar bir problem yaşamadım.
Yaşadığım en büyük problem S&S'un kendi kendine devre dışı kalması keyfine göre çalışması. Bunun için servise gideceğim.
Birde son günlerde dijital klimada tıkırtı var. forumda aynı problemi yaşayan arkadaşlarla konuştuğum kadarıyla fanın içine yaprak girmiş olablir onu bir ark yrdımıyla halledebileceğimi düşünüyorum.
Bunun dışında kapılarda her hangi bir problem çıkmadı..
Umarım önemli problemlerle karşılaşmayız.
Hayırlısı olsun, inşallah dediğiniz gibi büyük sorun çıkmaz. Tıkırtılar, ufak sesler bir şekilde giderilir (tabii ki sıfır araçta bunların olması ayıp, o ayrı konu). Yeter ki mekanik ve elektronik aksamda, boyada sorun olmasın.
Sorunsuz bir araç da bana denk gelir umarım![]()
City arizasi olacaksa kapaliyken de olur. City mod zaten 20km/s hizdan sonra devrede degil.
LG-P990 cihazımdan 2 ile gönderildi
7 ay oldu çok çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı kapılarda da city moduda hep açık![]()
S&S bende de çoğu zaman devre dışı kalıyor. kafasına göre çalışıyor. daha önce servise götürdüm. bilgisayara bağlamışlar hallettik diye teslim ettiler. Ama yine aynı şekilde çoğu zaman devreye girmiyor. geçtiğimiz hafta sonu servise tekrar gittim. aracı sabah bırakmam gerektiğini, hem soğuk hem sıcak değerlerinin kontrol edileceğini söylediler. bende bir ara bırakırım dedim.
Arkadaşlar hepimiz aynı yada farklı sorunlar yaşayabiliyoruz. burada önemli olan servisin garanti koşulları dahilinde sorunu çözmesi.
önceki arabam fiestaydı ve onlarında bir sitesi var meşhur şimdi burada yazmayayım. orada hem genel merkezden biri vardı foruma bakan ( yöneticilerden ) hemde ford un servisinde çalışan bir usta vardı. bunlar sürekli forumda aktif rol aldılar. yani bizde de böyle bir durum söz konusu mu acaba?
2 ay önce punto easy aldım, 2000 km oldu, bahsedilen kronik sayılan arıza ve şikayetlerin hiç biri ile karşılaşmadım. daha önce şirketin vermiş olduğu linea'ya 2 sene binmiştim kıyaslayınca içeri daha az ses alıyor....
Darısı başımıza diyeyim o zaman![]()
aynı şekilde bende temmuz ayında easy aldım 3600 km oldu şeytan kulağına ne cityden nede kapılardan bi şikayetim yok benim şikayetim sadece sağ ön kolondan gelen tıkırtı sesi sesi biraz acınca bas vurdukça sesin çıkması bakalım servise gidince cözebilceklermi?
Aracın servis bakımlı ise,gittiğin servis üçkağıtçı değilse ve Tofaş ile bağlantıya geçmeye üşenmeyecek kadar uyumlu bir yer ise cevap; Evet City Motoru iyi niyet kapsamında ücretsiz değişiyor. Bu değişimin ücretsiz olduğunu bildiğinizi servis yetkilisine çıtlatmanız yeterli.
Grey Goose ...
Ben de 2009 model GP'mi yeni sattım 1 sene 20 bin kilometre boyunca CİTY hep açıktı ve ufacık bir sorun bile yaşatmadı. Şimdi Honda Civic HB AT 2005 model aldım; Eşim otomatik vites çok rahat diyor ama direksiyon ağır diyoralışırsın dedim...
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri