Geçmiş olsun..Esenleri biraz biliyorsan,Esenler metrosu karşısında çok iyi bir usta var..Fiyatı konusunda bişey diyemiycem ama çoğu yere göre çok uyguna işler yapıyor..
Merhaba arkadaşlar geçen gün camı açtım ancak kapatmak için tuşu tekrar bızdıkladığımda çatırtılar geldi ve halat kopma gibi sesler eşliğinde halatın boşta döndüğünü anladım. Açıp baktım üstteki makara ve 1 tane daha makara kırılmış halatıda değiştirmek gerekicek sıyırmış biraz telleri. Bunu yapan veya daha önce yaptırmış bir arkadaş varmıdır . Ben bir yere sordum 80 tl başka bir yerde 100 tl istedi.
İstanbul avrupa yakasında bunu yapan bir yer tavsiye edebilir misiniz? Forumda arattırdım ancak bi bilgiye ulaşamadım![]()
Geçmiş olsun..Esenleri biraz biliyorsan,Esenler metrosu karşısında çok iyi bir usta var..Fiyatı konusunda bişey diyemiycem ama çoğu yere göre çok uyguna işler yapıyor..
benim başıma yazın geldi aynı şekilde makarada kırık ve tel kopmuştu
makarayı tornacıya yaptırdık 5 tl ye halatıda 20 tlye değiştik bilginize
Suanda sag camin makarasi kirik takozla sabitledim cami.Aracim tek kapi oldugu icin cam motoru cok pahaliymis bakalim bugun tamir sansi var mi onu degerlendirmeye calisacagim. Durumu burdan aktaririm tekrardan.
Sent my iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri