Burak abi plakalık var bende galerici bi abimden almıştım bir zamanlar eğer işini görürse hafta sonu ya da hafta içi istediğin bi yere bırakayım![]()
Burak abi plakalık var bende galerici bi abimden almıştım bir zamanlar eğer işini görürse hafta sonu ya da hafta içi istediğin bi yere bırakayım![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Yok la app falan yapmıcam zatenBu plakaları slikonlıcam . Jantlar varkende orjinaldi kanka.
Bagaj için arıza ışığı yakamazsın zaten. Ben 30Cm iki LED hazırladım biri bagajın sağ tarafına diğerini ise sol tarafına yaptım sağ taraftan sol tarafa 2X050 kablo ile bagaj lambasının oraya hat çektim ( halının altından) ve iki LED'in kablosunu bagaj aydınlatmasının soketine arka kısmından soktum ve bantladım böylece orjinallik bozulmamış oldu.
Merhaba benim araçta 2012 model ve bagaj lambası yok. Ancak sol tarafta dediğiniz yerde 3 uçlu soketli bir kablo var. Uçlarını dijital ölçü aleti ile ölçtüm herhangi bir voltaj yok. Acaba sigortası takılı olmayabilir mi ? Kullanma kılavuzuna baktım bagaj-makyaj aynası aydınlatma aynı sigortayı kullanıyormuş. Sigortayı henüz kontrol edemedim. Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Konu thb tarafından (27/01/2013 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime hatası
2012 - Grande Punto 5P 1.3 Multijet 75HP S5 E4 + Skydome + FullKit.. " Devir ekonomi devri " ..
2003 - Palio Sporting 120 HP + Allah ne verdiyse .. " Onun tadı başkaydı " ..
Bagaj lambası olmayan ve bagaj tesistatı olan arkadaşlar nasıl çözdüğünü yazarsa sevinirim ..
2012 - Grande Punto 5P 1.3 Multijet 75HP S5 E4 + Skydome + FullKit.. " Devir ekonomi devri " ..
Hafta sonu bagaj sol kaplamasını kaldırdım. Sarılı kablo bölümünden 1 adet soketli kablo geliyor. Ancak kontak açıkken 12V görünüyor. Sanırım bu 12V soketi için olabilir. Başka bir ayrılmış kablo göremedim. Yukarı doğru çıkan sarılı kabloların ise 1-2 tanesinde +12V var. Ama o da sürekli geliyor. Bagaj kapısı kilidinin yanında bir yay var ona basınca elektriği kesmiyor. Bu ledler için elektriği nereden alabiliriz acaba ? Bilgisi olan var mı ?
hiç orjinalliğini bozmadan kablo kesip eklemeden led plaka yerlestirdim. bagaj gunduz gibi. hatta İzmir kahvaltı bulusmasında goren arkadaslar olmustu. aksama gece fotografı cekeyim paylaşayım orjinal ampul yerine uygun soketi takarak kullandım kullandıgım led de bu
![]()
Bravo HGTurbo
Kaan
Kaan tam olarak detay verebilir misin elektriği nerden aldın nasıl yaptın biz nasıl yapabiliriz ? Birde bu iç tutumaklar için çıkma aradım tutacakları bulduk ama tutacakların girdiği yuva çıkma olarak araçtan sökülemiyormuş çünkü bir kere kullanılabilen bir parçaymış bu parça ve servisten sadece alınabiliyormuş o da 75 - 80 tl tutuyor tutumaklar için farklı uygulama yapan dostlar var mı ?
Konu sinanuzun tarafından (20/02/2013 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.
fotoğraflrı indim cektim. resimde de goruldugu gibi orjinal ampulu cıkarıp oraya uygun soketi kullandım boylelikle kesme biçme falan yok. ledleride cakmaklık için delik olan yerin ustune koydum boylelikle hem ledler gorsel olarak rahatsız etmiyor hemde ordaki deliği kapatıyor. gece resminide yrn eklerim artık
![]()
Bravo HGTurbo
Kaan
Kaan orijinal ampul olan yere ek yapmış. Benim bahsettiğim bizim araçlarda (2012 model) ampul ve 12v prizi yok. Ancak 12V'nin kablosu var. Diğer kabloyu o kadar baktım göremedim. Orjinal olan arkadaşlar ampul kablosunun renklerini yazabilirler mi veya o bölgenin detaylı bir fotosunu çekebilirler mi ? Muhtemelen döşeme altındaki kablolardan yukarı çıkıyor. hangisi olduğunu bulamadım.
benimde aklımda bu iş. 1.5 metre şerit led varbirazını keser direkt bağlarım
![]()
Biraz da sis farının yerinde kapak vartek şerit onlara çekerim
![]()
Güzel birşeyler çıkar ortaya umarım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri