aralık 2010 aldığım puntoda bagajda küçücük bir aydınlatma olduğunu farketmem 2.5 sene sürdü çünkü hiç yanmamıştı bugüne kadar ama az önce bagaja eşya koyarken o küçük ışık yandıaa dedim ışık varmış sonra bagajı kapatıp tekrar açtım ışık gene yanmadı. bu ışık ne zaman nasıl yanıyor arkadaş
![]()
Geçenlerde aracımı sabah 20.000 servisine götürdüğümde bagaj lambasının olmadığını taktırmak istediğimi söylediğimde servis yetkilileri önce araçta tesisat olmadığını çekilmesi gerektiğini söylediler. Ok tamam ne gerekiyor ise yapalım dedim. Sonra aynı gün öğleden sonra aradılar ve fabrika ile görüştüklerini ve bu tesisat çekilirse fabrikanın tesisattan kaynaklı bir problem olması durumunda aracı garanti dışı bırakacağını söylediler. Dedim ki siz hangi markaya servis veriyorsunuz ? Böyle saçma bir şey olamaz.
İşin özeti bu konu hakkında hemen haftasına azim ettim ve bende bir çözüm ürettim. Aracın herhangi bir tesisatı ile oynamadan bu işi çözebileceğiz. Testlerimi ve denemelerimi tamamladım. Ayrıca bu universal bir çözüm oldu. Yani bagaj aydınlatma lambası olmayan her araçta (marka/model bağımsız) kullanılabilecek. Detaylar çok yakında ..
2012 - Grande Punto 5P 1.3 Multijet 75HP S5 E4 + Skydome + FullKit.. " Devir ekonomi devri " ..
2003 - Palio Sporting 120 HP + Allah ne verdiyse .. " Onun tadı başkaydı " ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri