başıma geldi..genelde akü ile ilgili oluyor..akü zayıflamışsa kızdırma bujilerini patlatıyor..
merhaba dun arabayı calıstırırken bilgisayarda check glow plugs yazısını cıkıyor
uyarı isaretide 15-20 sn yanıyor sonra normale donuyor. sanırım kızdırma bujileri ile alakalı bir sorun var..yada onun gibi bişey.. basına gelen yada bilgisi olan arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum..
başıma geldi..genelde akü ile ilgili oluyor..akü zayıflamışsa kızdırma bujilerini patlatıyor..
Parça kodu: 46796050
4 adet alıyorsunuz. Orijinali Beru ve Marelli, yan sanayisi Bosch marka. Opar fiyatı: 26.33 TL/ad
Parcayi degistirmeden once soketlerini ve tesisatini kontrol etmek daha mantikli olabilir.
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
bugun ustaya gosterdim bir tanesi yanmıs değiştirildi.bosch 20 tl ye aldım.
sorun halloldu.
tesekkurler
hocam değiştirmişken komple değiştirseniz daha iyi olurdu diğerleri de zamanla patlar zaten..
Bende de arıza ışığı yanıyordu. Usta komple değiştirmeyi tavsiye etti, ben sadece patlayan bir tanesini değiştirttim. 1 senedir sorun yaşamadım. Sonuçta birbirinden bağımsız çalışan parçalar olduğu için set olarak değiştirmeyi mantıklı bulmuyorum. Tek değiştirilebilir.
Bende geçen gün baktırdım 4 kızdırma bujisinden 2si çalışmıyomuş
2sini yeniledim içim rahat canavar oldu![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri