Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Bu gıcırtı nereden geliyor?

Cemal Uzun
    merghat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 8

Alıntı ErhanKarann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Punto bu sesler normal gibi gelsede ilerde sorun yaratıyor alt takımı göstermekte fayda var bendede buna benzer bir ses vardı bi ustaya gittim baktı salıncakta sorun varmıs 70 tl felan tuttu yaptı o ses kesildi ama suandada kasislere girince alttan gacırtı sesleri geliyor bi tuaf araba bu puntolar ama salıncaklarını göster derim faydası olabilir
    Dediğiniz mantıklı fırsat bulursam ben de bi ustama alt takıma baktırayım.

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Arkadaşım öncelikle aracın hayırlı olsun.Dertler deryasına hoşgeldin O gıcırtı benim evoda da vardı.O ses birbirine sürten kalorifer borularından kaynaklanıyor. Servisler bu konuda prof. oldu. Servise gidip dreksiyon altından gıcırtı geliyor dersen 20 dakkada hallederler.Tekrar geçmiş olsun.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Bu konuyu görünce biraz araştırdım da, özellikle evo'larda sesler, gıcırtılarla ilgili çokça şikayet var. Acaba şu an satılmakta olan, yeni Punto'larda bu ses durumu nasıldır? İyileşme var mı acaba yoksa aynen devam mı ediyor? (kalorifer borusu, direksiyon vs.)

Bu arada aracınız hayırlı olsun. Okuyup öğrendiğim kadarıyla kalorifer borularından geliyor o sesler

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Onur YILDIRIM
    onryldrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 27

Arkadasim ben butun gicirtilarin ve tikirtilarin cozumunu buldum. Biraz pahaliya patladi ama inan bana artik duymuyorum. Cozum, 6 kanal amfi 30 cm woofer 16 cm component toplam 800 tl

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖZKAN KURTULDU
    KeYiFSeL ÜYE :) 34ozkankurtuldu34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303
    Edilen teşekkür: 694

Arkadaşlar amortisör takozlarına baktırın derim büyük bir ihtimal oralardan kaynaklanıyor deneyin göreceksiniz büyük bir çukura girdiyseniz farkında olmadan olmuştur anlık bişey büyük bir ihtimal amartisör takozları hem plastik plastige sürter gibi ses yapıyor hemde direksiyon çevirildiginde çatur çutur lastiklerin altında taş varmış gibi ses yapıyor bunlara bakın derim.
    • Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

böyle başlıklar görünce çok hoşuma gidiyor

benimde araçtan geliyordu ilk zamanlarda öyle şeyler hemde doluydu , şimdi hiç birşey yok ufacık dahi yok

hatta bir ara çıldıracaktım bu yüzden bodrumdan bursaya gelirken hele ne sesler duydum oho Sonra olayı çözdüm eğer duymak istemezsen , duymuyorsun
    Konu Semih Kurtulmus tarafından (20/12/2012 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir.
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Bu da başka bir sorun.Dinleyin kulaklarınızın pası silinsin.Ne güzelde anırıyor eşşolu eşşek

Punto Evo Kapı Gıcırtısı - YouTube
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

kadir ridak
    kadirridak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 11

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım öncelikle aracın hayırlı olsun.Dertler deryasına hoşgeldin O gıcırtı benim evoda da vardı.O ses birbirine sürten kalorifer borularından kaynaklanıyor. Servisler bu konuda prof. oldu. Servise gidip dreksiyon altından gıcırtı geliyor dersen 20 dakkada hallederler.Tekrar geçmiş olsun.
    Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Bu konuyu görünce biraz araştırdım da, özellikle evo'larda sesler, gıcırtılarla ilgili çokça şikayet var. Acaba şu an satılmakta olan, yeni Punto'larda bu ses durumu nasıldır? İyileşme var mı acaba yoksa aynen devam mı ediyor? (kalorifer borusu, direksiyon vs.)

Bu arada aracınız hayırlı olsun. Okuyup öğrendiğim kadarıyla kalorifer borularından geliyor o sesler
    Tesekkur ederim... Bu aralar islerim yogun ve sinava hazirlandigim icin pek ilgilenemiyorum. Ilk firsatta servise gidip gosterecem. Eger dediginiz gibi seslerle ilgili sikayetler fazlaysa vay benim halime. kafayi siyirmasam iyidir

kadir ridak
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı Semih Kurtulmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle başlıklar görünce çok hoşuma gidiyor

benimde araçtan geliyordu ilk zamanlarda öyle şeyler hemde doluydu , şimdi hiç birşey yok ufacık dahi yok

hatta bir ara çıldıracaktım bu yüzden bodrumdan bursaya gelirken hele ne sesler duydum oho Sonra olayı çözdüm eğer duymak istemezsen , duymuyorsun
    Ayni ben Bende kaputumda olusan tas izlerden sonra yoldaki arabalarada bakar olmustum. Baktim ki sadece benim arabada olan bisey degil en baba arabalarda da var bi rahatladim ki sorma

kadir ridak
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı onryldrm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim ben butun gicirtilarin ve tikirtilarin cozumunu buldum. Biraz pahaliya patladi ama inan bana artik duymuyorum. Cozum, 6 kanal amfi 30 cm woofer 16 cm component toplam 800 tl
    Valla yuksek ses bana gore degil. Zaten gicirtiyi sadece yokus asagi bosta giderken duyuyorum. Ama kafaya taktim bu sesi en kisa zamanda gosterecem servise...

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Alıntı kadirridak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayni ben Bende kaputumda olusan tas izlerden sonra yoldaki arabalarada bakar olmustum. Baktim ki sadece benim arabada olan bisey degil en baba arabalarda da var bi rahatladim ki sorma
    hehe
    Bursa bitmot'a gittiğimde iş yapılan kısma kimseyi almıyorlar ben kimseye birşey demeden gidiyordum kimse birşey demiyordu alışmışlardı Hatta aksesuardaki bayan demişti Semih seni buraya alalım her gün geliyorsun nasılsa falan diye
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

Sinan UZUN
    Yüksek Lisans sinanuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    yok
    Edilen teşekkür: 89

kalorifer hortumları altta birbirine sürtüyordur kronik sorun.

kadir ridak
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah

Cumartesi servise gittim. Ustayla dolastik biraz benim duydugum sesi kendisi neredeyse duymuyorum diyecekti. Zor bela sesi duyduktan sonra sesin direksyon icindeki yayli mekanizmadan kaynaklandigini ve normal oldugunu soyledi(Direksiyonu ufak oynatmalarinda gicirti gidip gidip geliyordu oradan baglanti kudu galiba). Ben israrla sesi sol kelebek taraan duydugumu soylesemde ise yaramadi. 1 hafta dikkatle dene diyor eger hala ayni yerden (kelebek cam taraan) geldigini idda edersen on konsolu sokup bakacam diyor. Ne yapacagimi sasirdim...

UĞUR KONAKCI
    .♬..piyanist..♬.. uurknkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 182

kardeşim araç sabitken city modda direksiyonu çevir.. eğer o ses geliyorsa ki zaten tarif ettiğin ses amortisör rulmanının sesi.. puntoların huyu bu ama ne hikmetse sadece sol amortisör rulmanı problemli sadece.. bende aynı sorunu yaşamıştım.. iyi bi ustaya götür ve bu ses nerden geliyo diye sorma.. direk amortisör rulmanından ses geliyor bakarmısınız de... sonra zaten anlıcaklardır..

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

yavuz kep
    yavuzkep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 32

Alıntı uurknkc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim araç sabitken city modda direksiyonu çevir.. eğer o ses geliyorsa ki zaten tarif ettiğin ses amortisör rulmanının sesi.. puntoların huyu bu ama ne hikmetse sadece sol amortisör rulmanı problemli sadece.. bende aynı sorunu yaşamıştım.. iyi bi ustaya götür ve bu ses nerden geliyo diye sorma.. direk amortisör rulmanından ses geliyor bakarmısınız de... sonra zaten anlıcaklardır..
    gcenlerde bı kasısten gectım farketmeden tabı arac on tekerlerın ustune saglam oturdu tampon falan ındı sandım ınıp baktıgımdda gorunurde en ufak bısı yoktu takı aksam farkedınceye kadar aynen sol kelebek camıın ordan luk luk dıe sesler gelmeye basladı davlunbaz falanda surtmuyo bıyere buyuk ıhtımal Ugur abı dedıgın gıbı benımde amortısor sorunuum vaar zten geldımı hepsı pes pese gelır sıradakı sorunu merekla beklıyorum bakalım((

UĞUR KONAKCI
    .♬..piyanist..♬.. uurknkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı yavuzkep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gcenlerde bı kasısten gectım farketmeden tabı arac on tekerlerın ustune saglam oturdu tampon falan ındı sandım ınıp baktıgımdda gorunurde en ufak bısı yoktu takı aksam farkedınceye kadar aynen sol kelebek camıın ordan luk luk dıe sesler gelmeye basladı davlunbaz falanda surtmuyo bıyere buyuk ıhtımal Ugur abı dedıgın gıbı benımde amortısor sorunuum vaar zten geldımı hepsı pes pese gelır sıradakı sorunu merekla beklıyorum bakalım((
    bildiğin bir ustaya götür.. çok pahalı birşey değildi diye hatırlıyorum.. rahatsız eden bi ses çünkü

kadir ridak
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı uurknkc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ses direksiyondan gelmiyor bence zaten oradan gelmis olsa dedigin gibi arac sabitken veya dusuk hizda direksiyonu cevirincede o ses duyulurdu. Baska birsey var ama usta gogsu komple sokeriz diyince biraz korktum. Galiba baska servisede gosterecem arabayi...

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

amortisör takozu gibi geliyor bana sol kelebek camına en yakın kronik arıza o çünkü (eğer yavaş giderken direksiyon manevralarında ses olmuyorsa)

Mustafa Eyuboğlu
    mantris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 1

Arkadaşlar bendede gp var 4 amortisörü ön takozlarıyla değiştirdik araç kasise veya çukura girdiğinde ön konsul veya ön taraftan sanki iki şişe birbirine çarpar ya ole bir ses geliyor kafayı yicem o kadar masraf et yine ses yine ses bu sesin nedenini bilen varsa yazsın lütfen
    Konu mantris tarafından (28/01/2013 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

aynı sorun bende de var yerini bulursam yazarım çok cins bi ses ya

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon