Alıntı airarmada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
erhan bey hayatında herhalde sanayiye girmedin git bak bakalım tjeti tanıyan bilen varmı.kendin söylüyorsun bu araba deli gibi yakıyor işte.benzin bu kadar gözüne gelmiyorsa o benzin parasını kenara koy seneye bmw ye binersin.
usta sen beni tanıyomusun hayır , beni hayatında hiç gördünmü hayır ? ozaman sanayiye gidip gitmediğimi nereden biliyorsun ? ben geçtiğimiz 4 sene sanayiden çıkmadım aracım yüzümden en sonundada allaha şükür gittim fiat aldım.. çokta memnunum ayrıca ortaya bi laf attın "Bu tjet nasil biseydir piyasada pek duyulmamis hangi ustaya sorsam yanasma dedi" bizde karşılığında tjet kullanıcısı olarak cevap verdik , burda kimsenin ne sana nede bi başkasına yalan borcuda yok yalan söylücek halide yok.. neyse onu konuşup onu söylüyoruz..
ayrıca ben şu mentaliteyide anlamıyorum yahu fabrikası bursada (türkiye sınırları içerisinde) olan bi firmanın aracını almışım 1000'den fazla yetkili 5000'den fazla özel yetkili servisi olan bi aracı niye sanayideki Ökkeş ustanın ellerine teslim edeyimki ?
hiç sözlü atışmalara gerek yok güzel kardeşim ister inanırsın ister inanmazsın biz kullandığımız aracın özelliklerini söylemişiz ki ben konuyu açan arkadaşın sorusuna yeterli cevapta vermişim , uzatmaya lüzum yok.. inanmıyorum der çeker gidersin sana burda sen bize inanmadın vay hain diyecek halimiz yok paşa gönlün saolsun..