Alıntı sarich Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle forumda ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler

ve bozüyük otomotiv müşteri temsilcisi nilay hanım ve yavuz beye de ayrıca teşekürler şahsi olarak!!

arkadaşlar bugün aracımı aldım servisten 1 hafta önce nilay hanım sayesinde aldığım yedek aracıda teslim ettim,
araca turbo bulunmuş nasıl olduğunu bilen yok 1800 turbo+200işçilik=2000 tlden %10 indirimle 1800 tl ye mal oldu araç şuan eskisindende iyi durumda 4000 devirde turbo başınç azaltmaya başlıyordu boosterda şimdi 5000 devire kadar full basıyor üst devirler bariz daha iyi eskisine nazaran ve 2 yıl da garantisinin olması cıkma veya başka turbo uydurmaya çalışmamakla doğrusunu yaptığımı düşünüyorum.

Kesenin ağzını açmışken t-jet motorda lpg kullanan arkadaşların memnuniyetini okuduktan sonra kafama yatmıştı servisten cıkınca hemen lpg taktırmaya gittim ve onuda hallettim 1750 tlyede BRC marka lpg taktırdım ve gercekten hiç yadırgamadım benzinden hiç bi farkı yok gidişinde ve gaz benzin geçişini hissetmiyorum bile şuan itibari ile cok memnun kaldım bakalım yakıttada yüzümü güldürür işllh.
Tekrardan geçmiş olsun problemin çözülmesi ve araçtan memnun olmanız sevindirici...