abi senin işine yaramazpuntonunkini bilmiyorumda focusunki en fazla 180e sabitliyor
3 şekilde arttırır
1 yavaşladıktan sonra tekrar hızlanmayı CC yaparsa gaza biraz yüklenir artar
2 rampa çıkarken CC olmadan çıkışta biraz yavaşlamak çok etkiler tüketim CC ona bakmadan gazı verir arttırır
3 manuel arabada vites küçültmek yerine yüksek vites devam edilirse arttırır.
Ankaraya bekleriz![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Manuel vitesli 1.3mjt evo kullanıcısı bir elektronik mühendisi olarak şunları söyleyebilirim düz yolda cc ile giderken yakıt tüketiminiz düşüyor.
Rampa çıkarken hızı sabit tutmak için kendisi gaza yükleniyor bu noktada yakıtınız artıyor ama hızınız sabit olduğunu unutmayın.
Rampa inerken tam tersi gazı kesiyor.
Normalde rampa çıkarken siz ayağınızı gazda sabit tutuyorsunuz ama hızınız düşüyor.
Ayağınızı frene yada debriyaja dokunduğunuzda cc direk devreden çıkıyor. Bu noktada rampa çıkmadığınız sürece düşük viteste devirli gitmek sadece sizin dikkatinize kalmış birşey.
Bu arada aydınlatma fotolarını bağlantı noktalatı ile bende görmek isterim
Evo'dan tepetaklak ile gönderildi.
For the Horde!
hız sabitleme sistemi ile manuel kullanımı karşılaştıracak olursak -özel bir yazılım yoksa- kesinlikle manuel kullanımda yakıt daha az çıkar.. topoğrafyaya göre en uygun hızı seçebilme imkanımız var. topografik bir navigasyona entegre çalışan hız sabitleme sistemi olsa çok verimli olurdu. en iyisi google araçlar tabi ki.. =P
oncelikle vediginiz bilgiler icin tesekkurler.dediginiz gibi examiner ile cc koluna proxy yapilip aktif edilebiliyor.bunlari bende arastirip bilgi sahibi olmustum.daha oncede bahsetmistim arkamda servis destegi var.bu isi nasipse bir cc kolu bulur bulmaz halledecegime adim gibi eminim.
yakit konusuna gelince varsin fazla yaksin hic onemli degil uzun yolda 10 saat pedala basmaktansa fazla yakit yakmasi bence daha mantikli
Sent my GT-I9100 using
Şu punto'nun elektriklisi çıksa da rahatlasak ya
Hepimiz kafayı yicez sonunda, cc varken bile yakıt artar mı diye düşünüyoruz![]()
biz gp'yi çok sevdik
arkadaşlar herkeze slm öncelikle gp1.3 m.j var bende 2008 cruze control taktırmak istiyorum izmirdeyim maliyeti nedir ve neresi yapıyor sağlıklı olarak bilgisi olan var mı acaba cevaplarınızı bekliyorum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri