0-30 yağı 6 ay gibi bir süre kullandım. motordaki ses değişimini annem bile fark etmişti. Ancak herkes aracını sakin olarak sürmüyor. Haliyle fazla sıkıştıran bir kullanıcı 0-30 yağ ile daha fazla yağ yakacaktır. 0-40 yağ yüksek sıcaklıklara, 0-30 dan daha fazla dayanıklıdır.
0 tutkusu ise turbodan dolayı. kışın sokakta -15 derecelere gelen yağ, turboyu etkin bir şekilde yağlaması neredeyse imkansız. Turbo haricinde diğer motor aksamlarınıda. Haliyle 10-40 yağa göre 0 numara ile başlayan bir yağ, soğukta akışkanlığını daha fazla koruyacaktır.
ayaz bir gece geçiren arabanın motoru sabah erken saatlerde çalıştığında ömrünün çoğunu yemektedir. zaten motor aşınmalarını araştırırsanız çok büyük yüzdesi motor ısınmadan geçen sürelerdeki çalışmasından dolayıdır. Soğuk motoru ne kadar iyi yağlarsanız, turbo ve diğer aksamları o kadar uzun ömürlü olacaktır. Tabiki sadece yağ ile iş bitmiyor. Soğuk motora devir çevirtmemek, devirli kullanımdan sonra hemen stop etmemek gibi bir çok olayda önemli.
Yağ olayı aslında aşırı derin kimya bilgisi gerektiren bir konu. Benim bu kadar bilgim yok ancak uzun süre boyunca okuduğum bilgilerden ve bu bilgilerin değerlendirme bölümlerinde yazanlara göre yukarıda çok kaba bir şekilde açıklamaya çalıştım.
Konu Du Hast tarafından (16/10/2012 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri