Bunlar bizim araçlara uyumlu mudur...
Kipa extralarda satılıyormuş 4 litresi 35 tl 1 lt si 12.5 TL
![]()
Bunlar bizim araçlara uyumlu mudur...
forumda 0-30 kullanan var ama bu fiyata kalmışmıdır bilmem kipaya gidip kaldıysa 3 5 tane stok yapmak lazım
Valla zarar vermiyeceğini uygun olduğunu bilsem gider alırım ama sanki biraz ince gibi geldi bana.
Çoğu yerde yok bu ürün.
Muhtemelen sadece o mağaza yanlış fiyat yazdı celallenmeye gerek yok
Bolu'da lan varsa gidip alabilir ama![]()
fiyat bedava bu ürünün piyasa satış fiyatı80/100 tl arası..tam sentetik bir yagdır.bizim araçlarda kullanılır...zaten 5w/30 kullanıyor şu an servisler..bu yagda problemsiz kullanılabilir..
5-30 yok mu?
biz gp'yi çok sevdik
minaral yağları o fiyata satıyorlar. kesin bi barkot hatası vardır. kasada fiyatına bakıp almak gerek.
normalde 5-40 w edge yeni şişede 65-70 tl buda 80-90 tl arası fiyatı olması gerekiyor yanlış etiketleme yapılmış olabilir ikincisi şişeler değişeli bi süre geçti eldeki eski yağları paketlemek için yapılmış olabilir yağı alırken bide üstündeki üretim tarihine göz gezdirmekte fayda var
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Rafta bu fiyatı gören, ürünü alır, bir ara da 5-40 lar çok uygun fiyata satılmıştı kipada, yani anormal bir durum değil
1lt 5-40 10TL di Şubat ayında, ama ben kaçırdım
İşine yarayan varsa kaçırmasın alsın.
Konu celenlee tarafından (30/11/2012 Saat 02:05 ) değiştirilmiştir.
Kipa stok eritmek için yapıyor böyle. Her mağazada yoktur ama.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dizel araçları olur mu bu yağ....![]()
sende de 90 hp var sanırım bizim araçlara 5w-40 edge gider.küçük hacimli ve yüksek sıkıştırmalı motorlar için yani
0w-30 ,40 vs bizlere gelmez :=)
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
serviste 1lt selenia 5-40 a 30 yazıyorlar bu bedava onla kıyaslanırsa.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri