ömer vur çekici direk çıkar yerinden![]()
hocam dikkatlice çıkart panjuru yerinden üst tarafından çekince direkt gelir eline.800 zımpara al nalburdan eski boyanın üstünü güzelce çiz sonra yapıştır boyayı gitsin.fazla büyütülecek bişey değil.
BİZDE BÖYLE HAFIZ
yapıcam kardesim gözümü kararttım
![]()
Ben 3 kat boya attım üstüne 2 kat vernik, yinede zamanla basınçlı yıkama makinaları ve önde giden araçların attığı taşlar yüzünden ufak noktalar halinde boya çıkıyor. En azından bende böyle oldu![]()
Plasti dip kullanmanızı öneririm...
Çıkması için önce üstten kanırt , daha sonra alttan tut ve çek ömer.Boya içinde zımpara ile fazla bastırmadan yüzeyini alıcak gibi yaptıktan sonra bi tozunu attırt hava tut vs. Daha sonrada boya gitsin.Akçalı candır mat siyahıda var bildiğim kadarıyla![]()
panjurdaki parlaklığı almayı unutma kardeş bir boya keçesi alsan 1-2 liraya işini görürü önce palstik astat at tek kat 2 saat arayla da 2-3 kere boyabirde akçalı metalik gri siprey al vites körüğünün çerçevesi ve direksiyon tuş takımların çektimi çıkıyor biraz sakin ve dikkatli bir şekilde çekersen direksiyondaki kumanda panellerini sökeceksin ve tüşları panelden çıkartcan aynı sırasıyla koltuğa diz tek kat boya yeterli bunlara astara gerek yok keçe ile parlaklığını al ve gri yap çok hoş olcaktır direksiyonun da çok güzel bir görünümde olcaktır... kazasız belasız günler...
tesekkürler caner bakıcam yapmaya calısıcam artık![]()
bence hiç zahmete girmeyin iki kat vernik filan akçalı mat siyah sprey boya aldım 5 tl ye bide zımpara çıkarın panjurları zımparalayıp sprey boyayla boyayın tek kat ve 2 seneden beri soyulma çıkma olmadı ki hep basınçlı makine ile yıkarım üst panjur bu sene biraz solmaya başladı baştan yapacağım aynı şeyi yalnız alt panjur zor takılıyor![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
valla artık zar zor takmaya calısıcambirseyler yapıcam artık
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri