plasti-dip tavsiye ederim. hem görüntü hem uygulama olarak süper bi ürün.
sprey boya kullanacaksan da akçalı'yı tavsiye ederim hem ucuz hem güzel bi boya. ben metal için olanıyla teneke jantlarımı mat siyaha boyadım ne sökülme ne atma oldu.
Arkadaslar benim aracın ön panjurlarını boyamak istiyorum suan mat siyah ama altından gri boya cıkıyor zamanla daha önce boyanmıstı kendim yapmak istesem nasıl yapabilirim ne gibi bir boya kullanmam gerekiyor bilgisi olan arkadaslardan yardm istiyorum..
plasti-dip tavsiye ederim. hem görüntü hem uygulama olarak süper bi ürün.
sprey boya kullanacaksan da akçalı'yı tavsiye ederim hem ucuz hem güzel bi boya. ben metal için olanıyla teneke jantlarımı mat siyaha boyadım ne sökülme ne atma oldu.
peki nasıl uyguluma yapıcaz hocam plastikten daha sonra boya atmaması icin astar falan atmamız gerekmiyormu ? bide su panjurlar nasıl cıkıyor abi tırnaklarını kırıcam diye korkuyorum cekemiyorum ya![]()
ömer kırtasiyeden sulu boya al onla boya sonuç mükemmel olur![]()
ahahahala valla düsünmedim degil ha
valla gidip alayım bi yaglı boya
picasso gibi baslayayım boyamaya
![]()
kardeşim en iyisi folyo kapla
istersen kaplama içinde yardımcı olurumm
abi panjurlara nasıl folyo kaplanacak ?
panjur dediğin yerin resmi varmı![]()
abi bizim fiat amblemi yokmu orası puntolarda ön tampon plakanın oldugu yere folyo olurda ön panjurlara olmaz sanmıyorum.. ön ızgaralar iste abi![]()
o zaman komple mat siyaha boya?
tamam bende öye yapmak istiyorum ama daha sonradan boyanın atmaması icin ne yapmam gerekiyor altına astar atmamız gerekiyor mu yoksa mat sprey boya isimizi görürmü o ızgaraları nasıl cıkartabilirim tırnaklarını kırmadancokmu soru sordum ne
![]()
el becerin varsa yaparsın abi
2 Kat mat siyahla boyarsan sıkıntı olmaz direk boyaman iyi olur uğraşmaman için diyorum...
panjurun veya boyamak istediğin yer pürüzsüz olmasına dikkat et eğer ufak tefek pürüzlük varsa 180 zımparayla bastırmadan yapabilirsin
Alıntı::
panjurun arkasında tırnaklar var eğer onlara zarar getirmeyecek ölçüde güç uygulayıp yerlerini belirleyerek çekersen çok rahat geliyormuş
Alıntı::
hımm tesekkürler kardesim iste benide dusunduren odur acıkcası o panjurdaki tırnaklar![]()
tırnakları kırarsak yeni panjur almak lazım oda sanırsam 150-200TL arasında degisiyor![]()
ömer panjuru yakından incele hiçbir yerinde vida yok sadece tırnakları var. İlk önce sağ taraftan 2 tane kablo al panjur deliklerinden belirli mesafeyle geçir yavaş yavaş kendine esneterek çek tırnaklarından kurtulduğu anda gelecektir. Yalnız kırmamaya dikkat et. Sonrasında boya sökücüyle üzerindeki eski boyayı çıkart sonra ister astar boya at istersen 2000 -3000 no'lu zımparayla plastik üzerindeki parlaklığı al sonra boya at sana kalmış.
Kolay gelsin...
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
tampon ve panjur esnek kolay kırılmaz ama sen dikkatli ol yine de
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
hımm anladım abi tesekkürler cok zorlamadan cekersem gelecektir esnek biliyorum bakalım denicem hafta sonu..
way arkadas yamurat hacı saglam moral veriyosun hea
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri