Bende şu kemikli vitesten şikayetçiyimmotorun sağındaki vites geçirdikçe hareket eden kolun üstüne wd40 sıktım. Yarı psikolojik yarı gerçekten geçişler sessizleşti ve yumuşadı
![]()
biz gp'yi çok sevdik
Bu olay bendede var ve soyle cozum buldum. Debriyaja tam basmadan gecirirsem sarsinti yasamiyorum. Ornek olarak debriyaja %85 90 oraninda basmak gibi. Sizde bir deneyin bakalim
HTC EVO 3D X515m cihazımdan 2 ile gönderildi
Buda benim beyaz meleğim....
1 den 2 ye 2 den 3 e geçerken nazik olmak lazım , bizim multijetlerin ilk vitesleri baya kısa olduğu için üst devirlerde vites atarken ayarı kaçırdımı 1-2 kere silkeliyor , bazen hiç silkelemeden geçiyorum bazen sarsarak , motor sıcakken daha az oluyor bu olay
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
2006 punto da bu konuda çok sıkıntı çektim.daha önce buraya da yazmıştım aslında, sadece birinci viteste mesela araç ısınmış veya trafikte çok dur kalk yaptıysa gaza çok basmadığın sürece titreme yapıyordu.normal şartlarda bu olay yok tabi.bir kaç yere gösterdim o zamanlar debriyaj seti değişti falan değişti filan değişti hiç bir şey düzelmedi.Sadece bir usta bana volanın değişmesi lazım demişti o zamanda üşenmiştim açıkçası yaptırmaya uzun seneler o sorunla birlikte arabayı kullandım
Arkadaşlar çok teşekkürler, anladığım kadarıyla birçok arkadaş neyi anlatmaya çalıştığımı net bir şekilde anlamışDemekki @emrahisilti hocam bu sorun bir tek ben de yokmuş
evo evo..
aracınızı ne kadardır kullanıyorsunuz?
bence alışmayla alakalıki ilk kullanmalarımda özellikle 2 de bende yapıyordum
bende de vardı.ya debrıyajı yavas salıcaksınız gazla bırlıkte o zaamnda baskı balatayı yiyiyor.yada devır cok yukselmeden degıstırınce sılkelemıyor.benım tespıtlerım bu yonde.
valla şanzımanım gayet iyi viteslerimde kemikli geçiş yok
Sarsıntı olayı bende de var.ne kadar hassas davransam da 1.2. viteslerde mutlaka sarsılıyor.
Aracın herşeyinden ( sınıfının genel kalitesi sınırlarında ) memnunum ama vites geçişi dedinmi, geri vitesin (arasıra) kolayca geçmemesi beni çıldırtıyor (belki hata bendedir ) geri vites geçişinde her zaman tereddüt yaşamaktan sıkıntılı zamanlarım oldu![]()
şimdi söyle volan yaylı zaten 90lıklarda hidrolik merkezli debriyaj ama devir birden geldiğinden 1den 2ye atarken silkeliyebiliyor neticede 1.3 te olsa turbo bir araç..
çok devir çevirtmeden atmak yardımcı olabilir.. debriyaja az basmak çözüm değil ayağın hıcını ayarlamak lazım..
ayrıca körüğün altında plastik aksamda var ve o 3m-wd40 tarzı ürünler akar gider yumuşamada tamamen piskolojik garip garip şeylersıkarak çözemeyiz bunu tamamen kullanım alışkanlığıyla alakalı..
Dostum bence enjektorlerde sorun var neden dersen vıtes geçişlerinde biraz fazla yuklenıon rahat gecmesı ıcın ayrıca yokuslarda problem yaşıyormusun gaz verırken cekısten düştüğü oluyormu 1. vitesten 2.vitese geçerken tam depriajı cektıgın an eger araba tekleme yapıosa enjektorlerını temızlet.
Ben ilk puntomda bunu bir sure yasadım.Alıstıktan sonra o durum ortadan kalktı.Su anki puntomda alıskanlıktan dolayı o sıkıntıları yasamadım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri