95liginki uymaz disk kaliper farkli daha buyuk, trw marka iyidir.. Favori makam ateydi ama randiman alamiyorum artik serviste satilan kaleler 5 para etmez bana gore simdi ebc deneyecem yorumlari cok iyi oldugu konusunda..
95liginki uymaz disk kaliper farkli daha buyuk, trw marka iyidir.. Favori makam ateydi ama randiman alamiyorum artik serviste satilan kaleler 5 para etmez bana gore simdi ebc deneyecem yorumlari cok iyi oldugu konusunda..
techte bir tane yakan var onun dışında bir problem yok gibi, bir iki arkadaşım çok güzel anlattı bana birde tozutmuyormuş adlıda balata varda 284mm disk yok diski yine orjinal bosch koyayım diyorum yarısını geçtim hiç balans yok diskte memlunum yani başka marka arayışına değmez gönül havakanallı bir disk isterdi ama..
1 tane konu acildi ama olumsuz yazan baya olmustu ondan baya kafam karismisti tekrardan arastirayim su EBCyi
buarada 95lik evodaki disk balata markasini bilmiyorum ancak 34binde olmasina ragmen hala basarili sayilir ki genelde arac hizli kullanildigindan yuksek hizda frenleme oldukca yapiyoruz ona ragmen
Bravo HGTurbo
Kaan
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri