Aracımı aldığımdan beri siyah duman problemiyle uğraşıyorum.Enjektörlere 3 kez ayar yapıldı.Turbo basıncı iyi hortumlarda intercoolerde kaçak yok motorda herhangi bir problem yok kompresyon testleri %95 çıktı hepsi eşit durumda.Akışmetrenin yenisini alıp denedik sonuç yine değişmedi.Ve sağolsun usta dedik bağımıza bastık bana üst silindir kapağını bile değiştirti.Lanet araba vites değişimlerinde,kalkışlarda,rampa çıkarken ve beni en çok nefret ettiren şey klima açıkken rölantde bile siyah duman atıyor.bütün yaz şehir içinde klimayı açmadım utandım desem yeridir.Ne zaman klima açsam aynadan siyah duman görüyorum boru gibi atıyor.Düz giderken aracı zorlamadığım zaman problem yok.Bugün aklıma geldi lan oğlum çıkart bakayım şu akışmetrenin fişini dedim.Araçta ne duman kaldı nede is...performans aynı klimayı açıyorum siyah duman yok,ara hılanmalarda duman yok bu seferde arıza ışığı yaktı doğal olarak.Acaba aracın siyah duman atmasının sebebi yazılım mı?Akışmetrenin fişini çekince araç normale dönüyor sıfır akışmetre taktık yine duman attı nedir arkadaşlar bu aracın derdi![]()
Yer imleri