kampanayı vede diski boya![]()
Merhaba arkadaşlar arka kampana ve ön disklerde pas izleri var görüntüsü hoşuma gitmiyor nasıl gideririm bunları?Ne kullanmalıyım sizce?
kampanayı vede diski boya![]()
Pas sökücü ve ince zımpara, üstünede boya diyesim var ama diskteki izler nerede balataların bastığı yüzeylerde mi?
For the Horde!
güzelcene ince zımparaat ondan sonra
astar boya at![]()
sonrası fosforlu herhangi bir renk spreyle bitir olayı abi basit bi işlem bu
bence kampanaya çok kafanı takma.. sen boyasanda yeniden paslanacaktır.diskinde boyanmayacağını tahmin ediyorum
Vatan ne Türkiyedir Türklere Ne de Türkistan Vatan ebed ve Müebbet bir ülkedir Turan ...
disk zaten boyanmaz abi
pas sökücü spreyler var diskler için ondan kullanmak lazım ama
diske ne kadar su derse deysin ne kadar dikkat edersen et disk aynlarını paslanmaktan kurtaramazsın
ama ısıya dayanıklı sprey boyalar var onlarla disk kanalıını boyuyabilirsin....
Saç kapak jantlarını kullan
şaka bir yana, boyasan da yenidne pas oluyor diyorlar, arka kampanalar için nette kampana aynası satıyorlar, plastik çeşitli renkleri var.
disk boyanmaz kaliber boyanırdiske su değdiği anda paslanma kaçınılmaz ama 2 defa fren yaptın mı pırıl pırıl olur. Kampana güzel zımparadan sonra antipasla temizlenip kaliteli astar boya atılırsa kolay kolay sorun çıkarmaz. Atılan boya ısıya dayanıklı olursa daha iyi olur çünkü kampana da ısı değişikliği hızlı olur.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
hocam tel fırçayla kampanaları bi güzel pasını kazı ( nalburlarda tel fırca 3-4 liraya satılıyor ) tel fırca ile 5-10 dk kampanayı temizle ardından güzelce kuru bi bezle sil imkanın varsa hava tut daha sonra istersen 2-3 numara zımpara ile bi zımpara geç veya direk de boyayabilirsin ben 2 sene önce yaptım hala boya duruyor atmadı
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
öndeki pas izleri fren yaptıkça gidiyor zaten.
kampana bende rezalet içindeydi. linkteki boyayı koçtaştan aldım. 10 tl gibi bişeydi. güzelce zımpara çekip saatte bir 3 kat boya attım. çok güzel oldu 1 sene oldu boya hala ilk günkü parlaklığında. hatta boyanın özelliği pasın üstüne bile atabiliyorsun ama temiz iş olsun diye zımpara çektim.
HAMMERITE 400ml SPREY GÜMÜ? GittiGidiyor'da 57594401
Disk ve balatalarım değişecek.Onlara pek takılmıyorum ama kampanaları bi kazıdıktan sonra ayna denilen şeylerden takıyım.Çok kötü duruyor.Bide şu tıkırtı burcunu halletsem mükemmel olucak.
Al bir sprey boya boya gitsin emin ol hiçbişey olmaz ben yaptım 10 numara 5 yıldız oldu valla jantlar ortaya çıktı
Kampanalari ve fren merkezlerini boyadim mutluyum mesudum ... Pas izlerini pas sokucu sprey al wurth de satilio zimpara fln sok tak lastik cikar fln ugrasma ...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri