geçmiş olsun en büyük arızanız bu olsun inşallah
dostum geçmiş olsun.
benim anlamadıgım,farları açık unutsak bile otomatik kesiyor nasıl bitiyo bu akü böle pat diye?
alalı 2 sene olmuş, çok erken bitmiş akü... benim de 6 ay sonra akü mü bitecek ne bu durumda...
akü garantiye girmez hocam..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
1 saat önce benim başımada geldi takviye ile çalıştırdım...şarjla düzelirmi bilmiyorum dediğinize göre ömrü bu kadarmış çünkü 3,5 yıllık araba.Babam 2001 astranın orjinal aküsü bitince akü yerine arabayı sıfırlamıştı geçen yıl....
2001-2011 süper valla. gmde de ne akü varmış bee.
babanın yolundan git bence sende al bir bravo keyfine bak.
Akünün yeri sabit değilse, giderken sallanıyosa öylede bozulur dicem ama daha 1-2 yaşında arabalar. Garanti 2 yılı doldurmamışsa garantiden değişmesi lazım, tabi garanti belgesinin de olması gerek, garanti kapsamındaki araçların bitmiş akülerini servis karşılıyomu acaba ?
Garantili araçsa değiştirmeden servise bir sorun. Akü'den genel bir sorun varsa garantiden değiştirirler. Daha önceden benzer bir durum başıma geldi. Akü sandım sorunu enjektör bilmem ne kablosunda sorun varmış. Servis hele araç garantiliyken en hızlı ve masrafsız yol.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri