Alıntı VICEROY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sorularınıza cevap vermek, konuyu genelden alıp özele taşımak anlamına geleceğinden cevapsız bırakıyorum...

Yorumun için teşekkürler.
Resimli anlatımın içerisinde yazdığım gibi Fiat Mersin yetkili servisi Boranlar da gerçekleşti montaj. Kapı kartonlarını hemen hemen her gün punto söken kaporta ustası söktü. Ölçüm ve lehimleme,sabitleme işlemlerini ise elektrik ustası yaptı. Titizlikle yapıldı derken aracın kaporta kısmında ve takılan hoparlörlerde hiçbir şekilde zedelenme olmadı,teknik hataya fırsat verilmedi. Serviste işlemler işin ehli ustaları ile gerçekleştirildi. Araya atılan somunların gevşememesi için üzerine özel bir sıvı sürüldü ki anahtarla bile söksek sonrasında zorlayacaktır.Faturaya işlenen işlem de aracın garantisini riske atmadı. Mdf bilezik işi ise servisin değil tanıdık bir mobilyacının yapacağı iş olduğundan üstüne düşmedim. Kapı kartonunu sabitledikten sonra ön kapıdaki hoparlör bas yuvasından sesi kabin olarak kullanıp alabildi. Herhangi bir kulağın duyduğu kayıp söz konusu değil.
Dostum kapı sökmek kolon bağlamak zor birşey değil.. o yüzden referans vermeye gerek yok ben kendim söküp takıyorum, mobilyacıya değilde bu işleri yapan tesisatçıya gidersen bilezik bulursun.. ayrıca o somonlar loctite ilede gevşer.. öyle bir montaj olmaz sesteki kaybı zangırdamayı benim kulağım duyar ..

her zaman yaptırdığımız iş güzel olmak zorunda değil neden körü körüne savunuyorsun anlayamadım.. hiçbirşey yolmasa mid-midbas bu tonlar uzundur darbelidir kolonun çemberinin flansa basması gerekir..