1-Arac durur vaziyette , vites bos konumda iken gaz pedaliyla motor devrini istediginiz gibi yukseltebiliyor musunuz?
2-Geri vitese takip biraz yol gidip, durup, tekrar bosa atarken de motor devri kendiliginden yukseliyor mu?
1-Arac durur vaziyette , vites bos konumda iken gaz pedaliyla motor devrini istediginiz gibi yukseltebiliyor musunuz?
2-Geri vitese takip biraz yol gidip, durup, tekrar bosa atarken de motor devri kendiliginden yukseliyor mu?
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
o an can havliyle servise gidip aracı oraya park ettim...kontak kapanınca da, bilgisayar kendini resetliyormuş...o nedenle yazdıklarınızı test etme fırsatı bulamadım maalesef...servistekiler de sorunun kaynağını bulamadılar dolayısıyla...en azından sorun bir daha tekrarlanmadı...
slm dostum bence debriyaj baskı balatada sorun olabilir. bende de oluyordu o problem bir önceki arabamda. vites yükselttikten sonra gaza birden basınca devir saati son kısma kadar yükselip sonra normal seviyeye düşüyordu. baskı balata bitmiş. o değişti. sorun da kalmamıştı. zaten araç ta 190bin kmde idi. debriyaj balatasına baksınlar bence.
araç dualogic ama...
"Muhterem milletime tavsiyem odur ki, sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki cevher-i asliyi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an vazgeçmesin!"
M.K.Atatürk
Yazılım güncellenicek
ancak gaz kelebeği potansiyometresi de arızalı olabilir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri