bi bakmam lazım ona. ama ben ekletmedim ayrıca bişey. ekletilecek var mı dedim yok dediler. full kasko dediler.
Çok geçmiş olsun.
Aynı dertten muzdarip biri olarak yaşadığını anlayabiliyorum. Dün gece otoyolda bende çarptım ve dünden bu yana uyuyamıyorum. İşin kötüsü bayrama denk geldi ve antalyaya tatile giderken oldu tüm servislet kapalı ve ankarada yaşıyorum aracımı bırakamıorum.
Kasko konusunda bende anadolu sigortadan (ekstra ekleme olmaksızın) yaptırdım bana söylenilen hasar olarak kayda gireceği yönünde.Yani hasarsızlık indiriminden faydalanamıyoruz.
Köpeğin durumunu sormadan söyleyim anında öldü bugün geri dönüp gömdüm zavallıyı
https://s8.postimage.org/u7wi5cxud/foto_raf.jpg
geçmiş olsun bende geçen 160 civarı bir süratle vuruyordum valla vursaydım çok fena şeyler olurdu sanırım
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Elastik punto tamponu nasıl yarılmış öyle hayret.Çok mu hızlı vurdunuz köpeğe
Airbag açan bile gördüm köpeğe çarpıncaSüratli iseniz ve lastiğin altına girerse yoldan çok rahat çıkartıyor. Çarpma kesin ise ortalayıp fren yapmadan dengeli vurmak şart. Fren yaparsanız arabanın önü yere doğru yakşaltığı için kaputa gelip oradan ön cama vuran hayvan kazaları gördüm. Allah korusun.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
İyi bizi yine Allah korumus o zaman
LG-P990 cihazımdan 2 ile gönderildi
hızım110-120 felandı manevra veya fren yapacak zamanım dahi yoktu. Tampon dışında klima hortumunu kırmış ( sis farının hemen arkasına gelen bölümü) sağ davlumbaz parçalanmış, sağ jant kapağı kırılmış, alt tampon demiri ve orta şok emicinin bağlı olduğu demir yamulmuş. birde manifolttan ses gelmeye başladı o nasıl oldu anlamadım.
Sol şeritten gdiyordum köpek soldan bir anda çıktı aracı olabildiğince sola yaklaştırdım frene basmadan.Sağ taraftan vurdum yolun kenarına uçtu hayvancağız. aracın altına girmedi allahtan o hızla ne olurdu bilmiyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri