geçmiş olsun, çekici kaskonun çekicisi değil mi? Bu durumda ben bunu yaptırmıcam diyip kasko döndükten sonra bu hasar oldu diye giderseniz muhtemelen yemezler üzerine bide suç duyurusunda bulunabilirler.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hocam çok geçmiş olsun..
Bilerek ezicek deilki arkadasda adam savrulmayi goze alarak manevra yapmis cok gecmis olsun tampon plastik aksama giriyo deisimi derrt etmeyin benimde yeni deisti tampon ve farin biri kaporta camurlukta bisi yoksa onemli deil ama evo nun tamponuna 580 tl fiyat verirdi iscilik boya haric tamponlar biraz pahali
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız gerçekten, arkadaşların da dediği gibi birçok kişi olmuştur köpeklere çarpmamak için yoldan çıkan..
Kapton değişimini dert etmeyin bence, bir fotoğrafını çekin ve aracı satmak istediğinizde de anlatırsınız durumu.
Geçimiş olsun..
Geçmiş olsun.
Tampon değişimi aracın değerini düşürmez.Söylemesende olur satarken sorun değil.
Kaskodan işlem görücekse araç tamponun durumuna bağlı tabi serviste sökülüp autoking'e gönderirler tamponu onarıp teslim ederler servise geri kalan işlemlerde serviste yapılır davlumbaz değişimi v.s
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
serkır'a bırakmıştım aracı. yetkili bayan ön panelde değişecekse 2000, değişmeyecekse 1450TL fiyat verdi kulaklarıma inanamadım.
değişecek dediği parçalar:
ön tampon 484TL
sol davlumbaz 109TL
sis farı kapağı 39TL
alt ızgara 77TL
ön panel ???
sadece parçaların 1000TL tuttuğunu belirtti. bi türlü çıkamadım işin içinden. Şimdi benim sis farı kapağım sağlam arabanın içinde. tampon değişse takılır. davlumbaz ok. ızgarada tırnakta kırık yok eminim ittirilirse takılır. davlumbaz ve tampona ihtiyacım var. 592TL ediyor işçiliksiz.
sizce ne yapmalıyım? yarın aracı alıcam. orada yaptırmak istemiyorum. bursalı arkadaşlar önermediler serkır'ı. banoto veya birmot'a git dediler. ayrıca 1 ay bekleyip kasko fiyatı düştükten sonra yaptırmak istiyorum. daha mantıklı değil mi?
son olarak vaziyet budur:
![]()
1 ay sonra kasko mantıklı görünüyor, ama riski var tabii eksper bu hasar eski derse sigorta ödemez, birde şirket değiştirirseniz daha çok araştırıyorlar diye biliyorum.
bu arada bazı kaskolarda ufak hasarlarda hiç hasar olmamış gibi oluyor poliçeye baktınızmı? mesela bende çift hasar koruma var, 2 hasarda olsa araba pert olmadıktan sonra indirim oranı artıcak...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
benimki standart anadolu sigorta kaskosu. zaten ekstradan ekletebileceğim yada çıkarabileceğim bişey yoktu. muafiyetli almadım kaskoyu onu biliyorum. ruhsat serviste arabayla birlikte. şu an poliçeye bakamıyorum.
şimdi şu yukarıdaki fiyata göre zaten ufak hasar olmuyor pek sanırım![]()
Ekletebileceğin nasıl yoktu anlamadımşuanki kademen yada indirim oranın kaçta abi? bendeki poliçenin tablosundaki durum şu(çift hasar koruma klozu hariç, yani sendekiyle aynıdır diye düşünüyorum)
tek hasar için(küçük diye belirtmemiş, ama teminatın %50sinden çoksa poliçeni yenilemeyebilirim demiş, seninle ilgili bişey yok yani)
0->0
30->0
40->30
50->30
60->40
65->40
Yani, tek yada çift "hasarsızlık koruma" klozun yoksa beklemek mantıklı görünüyor. Bence yeni kaskoya mutlaka eklet 25-30tl farkediyor bildiğim kadarıyla ama böyle durumlarda işe yarıyor
bildiğim kadarıyla genelde teminatın %5ini geçmeyen hasarlar. ama şirkete göre değişiyor
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Benim ehliyet alirkenki hocam yola atlayan ve nufus cuzdani olmayan canlilar icin hic iyi konusmazdi.bu hayvanciklara uzuldugumuz kadar keske bu hayvanlar yuzunden kaza yapip vefat eden kardeslerimize de uzulebilsek ... Gecmis olsun hocam , kopek buyuk bi ihtimal yasamiyor ve suc senin degil icini ferah tut kimse sana niye vurdun nie oldurdun demiyor sadece canli bir varlik oldugu icin hassas arkadaslarimiz var.senin canin daha degerli ve dedigim gibi bu can kimliksiz her canlidan daha degerli ...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
geçmiş olsun çok
Konu LeoN48 tarafından (26/08/2012 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Anadolu sigortada hasarsızlık koruma klozu yokmu kaskonuzda ekletmemişmiydiniz.Eğer varsa kasko süren bitmeden kaskodan yaptırın senede 1 defa mahsus yani bir poliçe yılında yapılan hasar ne kadar olursa olsun kasko hasarsızlık indiriminizi bozmamaktadır.
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri