Bu maalesef komple kasa değil sadece anahtar kabı kardeşim.
Bu maalesef komple kasa değil sadece anahtar kabı kardeşim.
satan arkadaşla epey konuştuk. komple anahtar kabı göndereceğiz dedi. resimde görünen neyse aynısı gelecek dedi. sıkıntımı onada anlattım ısrarla sordum anahtar kabımı diye, komple kasa göndereceğiz senin anahtarının içini buna aktaracaksın dedi...bakalım ne çıkacak.
Konu SteinGP tarafından (10/07/2012 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
arkadaşlar bugün geldi anahtarım. sizin dediğiniz gibi sadece kap değil, komple kasa geldi, daha görmeden nereden anladınız bilmiyorum ama, önceden de dediğim gibi "komple kasa olarak geldi". yani anahtarlık takma yeri vs. herşeyi var. akşam resmini koyarrım . 50 TL uygun fiyat, servise 450 TL bayılmayınız...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
kaliteli bir şey mi? ben de almayı düşünüyorum da
renkli renkli baya iyi he can![]()
Bedava vallahi, içinde yayı vs varmı?
abiler herşeyi var içinde. bizim arabanın anahtarı neyse aynısı. gayette kaliteli görünüyor. işçilik hatası filan göremedim epey inceledim. sarısıda çok tatlıöğleden sonra gidip sanayiye yaptıracağım. alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Tuncay abinin dediği gibi, vallahi bedava..
Muhammad Ali Clay
Bendeki anahtarında açılınca biraz oynuyordu, Garantiden değiştirdim. Bilseydim bundan alıp yaptırırdım...
internette punto evo anahtar yazınca çıkmıyor. yeni doblo anahtarı diye arattırdım ben çok seçenek çıktı karşıma..
Muhammad Ali Clay
aynen senin linkin sahibini arattırttım renk renk var![]()
belkı yardımcı olur herkez bırseyler soyluyor ama bence profesyonel yardım almak lazım nette arastırdıgnınzda goreceksınınz Anahtardeposu.com - Otomobil Anahtarı - Anahtar Kabı - Kumanda kabı - Sustalı Dönüşüm - Sustalı Çevrim bır bakın butun fıat modellerı ve anahtar cesıtlerı var hem uygun hem teknık bılgı verıyorlar
Bu gerçekten çok iyi oldu,
Hocam git bir anahtarcıya ( iyi bir anahtarcıya) al komple, değiştir. 50 tl çok bunun için. Ben vw poloma sustalı anahtar yaptırmıştım, 20tl komple anahtardı, işçişlik vs dahil 80tl ye kumandalı sustalı anahtarım olmuştu. 50tl çok.
Bu anahtara anahtarlik gereksiz bence. Gayet guzelmis
60TL civarina degistiriyor anahtarcilar. 2 ay once bende degistim kutuyu.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri