Alıntı MAKBULUT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ufuk kardeşim nette yapılan abuk sabuk yorumlara bakma sen al abi o bahsettiğin blow-off u taktır seni tatmin edecek ses çıkacaktır merak etme.Blow-off montajında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var tekrarlamak isterim:
1-Blow-off tan tam performans istiyorsan turbo çıkışına en yakın yere montajını yap...
2-Selenoid valf kaliteli olsun,atiker veya muadili benzin otomatiği kullanabilirsin(lpg montajcılarından alabilirsin)
3-Röleyi kaliteli merkezi kilit rölesi kullan,selenoid valf 1-2 saniye tetiklenip bırakılmalı,yoksa çok fazla basınç kaybı olur,araç çekişten düşer ve yakıtı artıtır...
200-250 tl lik montajın içinde blow-off hariç diğer malzemeler varsa bence çok uygun.Ama montajı kendin yaparsan 100 blow-off_25,35 tl röle_30-35 tl sel.valf_hortum kelepçe vs.20-25 tl yani 200 tl ye kendin yapabilirsin...
Montaj konusunu benım yapmam ıcın bayagı arastırmam lazım sonrasında yapabılırım.
Benımkı dızel benzın otomatıgıne yınede gerek varmı?
Bende blow off alınca baksa parca gerekmıyo zannedıyodum.Daha cok arastırmam lazım

Internette bı yer buldum umranıyede blow off montajını 100lıra dıodu.Belkı dandık malzeme kullanırlar.ben parcaları temın edeyım.kendım yapamıyacagımı dusunursem yaptırım artık bı yere

Arastırdıkcada kafam karısıyor hepten sınırlınıyorum sonra

Cevaplarınız ıcın tesekkurler