Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fazla yükleme olduğundan motor korumaya almıştır kendini. söndüyse bi sıkıntı olmaz kardeşim
Sagolasın abi,kullanım kılavuzunu okudum simdi,aynen yazan "DÜŞÜK SÜRÜŞ KALİTESİNİ VE YÜKSEK TÜKETİMİ UYARIR". Anlaşılan ablamın daha çok pratik yapması gerekicek ancak başka araçla

Alıntı envr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben, o işsaretin enjektör alarmı olduğunu biliyorumdum... Bir keresinde depoyu sonuna kadar kullanmıştım ve bu işareti farkettim, servise gittiğimde enjektorlere hava kaçmış oda sorun olarak algılanmış demişti.. Şayet depodaki yakıtınız azalmış şa ve yokuşlarda çok çalkalandıysa belki hava yapmış olabilir.. Kendi tecrübemi paylaşmak istedim... Geçmiş olsun
Resimlerde deponun durumu gözükmekte,ayrıca boş depo araca binmem her an pislik veya hava kaçma ihtimalinden dolayı

Alıntı faku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı durum bende de olmuştu. Aracı aldığım servis müdürünü aradım. Bana aküden kaynaklanan bir sorundur. O anda aküden fazla akım çekilmiştir (Cd çalar, Farlar Klima vb) bu nedenle uyarıyı vermiştir. kendiliğinden geçer, merak etme demişti. Ve geçti, bir daha da tekrarlamadı. Geçmeseydi akünün kutup başlarını söküp yeniden takmak gerekiyormuş.
dediğiniz şeylerin hepsi çalısmaktaydı,şimdilik tekrarı olmadı.

Alıntı pkn87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynı uyarıyı bende aldım ve 40000 bakımında bu sorunu yaptırdım. aynı uyarıyı aldım ve bende uyarı lambası sönmemişti. bujilerin olduğu kısımda lastik keçelerden biri yırtılmış ve buji yağlanmış. bu parçalarda servisin söylediğine göre iyileştirme yapılmış. aracınızın garantisi varsa mutlaka yetkili servise götürün derim.
teşekkürler abi. Garantim devam tabi ki,kapı gergileri için gittiğimde kesinlikle konuyu ustalara anlatıcam.