90 lıklar 6,5 dan aşşağı zor düşer zaten..
Carbon clean yapılmalı manifold ve egr temizliği yapılmalı. yakıtı firmadan alıyorsanız değiştirin yakıtınızı tekrardan gözlemleyiniz
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
90 lıklar 6,5 dan aşşağı zor düşer zaten..
aynı sorun bende vardı baktırmadık yer bırakmadım en sonunda yetkili serviste tüm filtreler değişti ve carbon clean yapıldı tüm sorun düzeldi km de 70bindeydi bende hiç yaptırmamıştım kesinlikle bunları yapın sonra düzelmezse başka yerlerde hata arayın. şunuda iddia ediyorum çok fark göreceksin.son olarakta jantın etkisi illaki olur ama o kadar abartacak derecede değil.
filtrelerimin hepsi deişti ztn serviste.hava-yağ-polen-mazot.sadece carbon clean yapılmadı.onu da yaptıracağım.bakalım ne fark göreceğiz ...
GP Multijet Dynamic 1.3 16V 90Bg.
şehir içi 7 litre yakıyorum. Ortalama hız 30 civarı![]()
bende trafik olursa 7 civarları yakıyorum bide baskı balatadan şüpheleniyorum belki daha az yakabilirim ama trafik yokken düzgün kullanımda 4.7
walla arkadaşlar daha yeni fark ettim benim polen filtrem değişmemiş.Servise gittiğim zaman ;
-EGR-Manifold temizliği
-Carbon Clean
-Polen filtre Değişimi
yaptıracağım bakalım ne fark göreceğz.Aynı zamanda opetten shell kell hesabına döndüm.Full save kullanıyorum.Yakıt tüketiminde farklılık hissediyorum gibi.Ya da ben fazla irdeliyorum hiç yakmasın su koyam gitsin hesabı yapıorm![]()
Aracımın ekranını yeni kontrol ettim ortalama yakıt tüketimi 8 LT ,ortalama hız 25 KM olarak gözüküyor.
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
normal gibi.
basınca yakıyor..
klima hep açık, sürekli sert kalkış habire koşturmaca ortalama 7lt
arkadaşlar 1,3 multijet dualogic nasıl tavsiye edermisiz acil yardım kronik arızası varmı buna benzer konularda
benim 90 lıkla şehiriçi 5.5 şehirdışı 4.5 civarı dolanıyordu bana fazla geldi açıkcası...
hocam ben bu siteye yeni üye oldum doğru topic nedir bilmiyotum beni yönlendirirseni sevinirim
Yokuş aşağı inip çekiciyle yukarı çıkıyordun galiba hocam![]()
biz gp'yi çok sevdik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri