ben aldığımdan beri farkındayım aracı kilitledinizmi yanıp sönüyo zaten alarm niyetine biraz caydırıca hırsızlara söylemeyin onlar hepsi alarmlı sanıyolar hrhlde![]()
Konu gogigogi tarafından (07/07/2007 Saat 00:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime düzeltme
ya ne yaptınız arkadaşlar.. arkadaşlar bilgilendirmeleri yaparken lütfen biraz daha dikkatli olalım.. @gül el freni çekik nasıl 25-30 metre gittin. araç sana el freni çekik sinyali vermesi lazım.. o sesi zaten anında veriyor.. sanıyorum müzik açıktı seside biraz fazla açıktı herhalde..
imbloyzer lambası bir aldatmaca değil araçta güvenlik sisteminin olduğunu gösterir..
araç kapatılıp kapıları kilitlendiğinde imbloleyzer (bu kelimenin tam yazılışını bilmiyorum) devreye girer ve güvenlik donanımı devreye girer... bu güven donanımında ne vardır... direksiyon kilitlenir.. motor kilitlenir.. kontak devresi sadece kendi kodlu anahtarın kullanılması durumunda açılmak üzere yazılım programını kapatır.. sanıyorum tam emin değilim ama birde difransiyel kilidi varmi tam bilmiyorum.. birde teybin arabadan çıkartılıp başka bir arabaya takıldığın şifre istemesi de bu sisteme dahil olması gerekiyor.. yanlız bu son iki sistemin imbloyzer istemine dahil olup olmadığı tam olarak bilmiyorum..
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri