Ben sokup makinada yikadim tertemiz oluyor cidden...
Ben bayadır niyetliyim ama fırsat bulamıyorum, döşemeleri çıkartıp makinede yıkayanınız var mı?
Daha doğrusu bu döşemeler çıkartılıp takılabilyor değil mi? Fermuar vs var kenarında, koıltuk altlarında da geniş kancalarla tutturulmuş. Çıkacakmış gibi bir his var
Makinede yıkasak iyi olur mu yoksa halı yıkama makinesi ile mi temizlemeliyim?
Ben sokup makinada yikadim tertemiz oluyor cidden...
Yıkadıktan sonra kumaşta bir deformasyon bollaşma, yerine oturtmada zorluk gibi bir durum oldumu ?
Zahmetli ve riskli bir is
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
zahmeti var ama riski yok kullanılan kumaş giydiğimiz kumaştan çok haha kaliteli sadece az deterjan kullanarak yıkayın ki kuruduğunda deterjan lekeleri kalmasın. Unutmadan güneşte değil gölgede kurutun.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
yumuşatıcı kullanmadan 30-40 derecede kısa program yıkayın taburelere geçirerek kurutabilirsiniz evde sökerken geri nasıl takılıcağınıda anlıyorsunuz ayrıca..
Benim ön koltuklar leş gibi ya. Çok titiz biriyim ama eski sahibi sağolsun leke yapmış bir sürü ( Can seni kastetmiyorum kardeşim) Özellikle ön koltukları nasıl sökerim bilmiyorum.
biz gp'yi çok sevdik
aslında videolu veya en azından fotğraflı anlatım olaydı iyiydi![]()
Beyler çamaşır makinesine atsanız bilee kurutmayı devre dışı bırakınn sonraa Hırpalanmış yıpranmış bi kılıfla karşı karşıya kalabilirsiniz![]()
Halı yıkama makinesiyle yıkıyoruz tertemiz oluyor tavsiye ederim çıkart sök uğraşmadan. ortalama bir günde kuruyor.
kosla halı şampuanı yılda bir kere tüm koltuklar + tavan sonuç 10 numara eski aracıma hep öyle yapardım evom daha milli olmadı ama bu yaz kesin
küçük bir tüyo, mutlaka anneniz (ki kesin kullanmışlığı vardır ) hazırlasın kovayı![]()
Konu shellcininabisi tarafından (05/05/2012 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
ben dün sadece arka koltuğun tabanını çıkarıp yıkadım ve makinada kuruttuktan sonra çamaşır asarmış gibi ipte kuruttum ve bu günde tekrara taktım ama şunu belirteyim takmak o kadar kolay olmuyor. birincisi kılıflar süngere teller aracılığı ile sabitlenmiş ve ben bir iki teli gene telden halkaları açarak süngerden ayırdım ama farkettim ki buna gerek yokmuş ve diğerlerini çekerek çıkardım. Kuruduktan sonrada telleri iterek yerine oturttum ve koltugu araca yerleştirmek için araca gittiğimde süngeri yerleştirmek göründüğünden daha zormuş onu anladım.
Atkadaşların dediği gibi halı yıkama makinası en mantıklısı bencede onu söyleyeyim.
Makine cektirme-kurutma yapsin birsey olmaz..
ramazanda oruçllu oruçlu sökmüştüm, hem önleri hem arkaları. sökmeye kolayda takarken biraz kasar. koltuk süngerleri içinde çelik çubuklar var, koltuk kılıfları o çelik çubuklara çelik halkalarla tutturulmuş, penseyle çelik halkaları eğip çıkaracaksın, yıkandıktan sonra takarken çelik halkalar yerine plastik kelepçeler kullanacaksın.
fikrimi sorarsan daha evvel yapmış biri olarak sana hiç uğraşma çok zahmetli iş derim. detay temizlik yaptır olsun bitsin
Abi halı yıkama makinesiyle kustu içteki kirleri ya.
köpükle mi yapmak gerekli?
biz gp'yi çok sevdik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri