Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Turbo basıncını servis bilgisayar bağlayıp ölçtüğünde bir sorun yok demişti ancak demin evvel yine arabaya bir yere gidip geldim tekrar dikkat ettim benim turbo 2000 den sonra başlıyor gibi öyle amanda aman bir yaslama yapmıyor hatta arkadaşa kullandırttım senin turbo belli bile olmuyor dedi. Çoşkun abi benden önceki sahibi daha 28bindeki aracın katalizörünü kestirip boşaltmış ne diye yapmışsa artık alttan kaynaklı acaba oralardan bir yerden mi kaçırıyor egzos gazını diye düşünmeye başladım haftasonu ben bi servise 70bin bakımına sokayım motoru bi güzel temizlettirip oraları kontrol ettireyim bakalım onlar ne diyecekler olmadı zaten erhan ustanın yanına egr manifolt vs. bilumum kurumlu yerlerin temizliği için gidecem o esnada artık turboyu egzosu söktürüp baktırıcam.
hmm bir baktır bakalım nedenmiş merak ettim ama sebebini bulursan senden ricam burada paylaş
benim araç 2000 devire kadar öyle aman aman koltuğa mıhlanim felan olmuyor ama 2000 dd sonra araba coşuyor resmen koltuğa mıhlanıyorsun.